Tyrion-pomijajac fakt ze jest zajefajny...

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Teoretyczne Tyriona można by próbować załatwić shadowbladem, w końcu siedem zatrutych ataków z S7, Hatem i ASF ma spore szanse na przegryzienie się przez smoczy pancerz. Gorzej jak nie wyjdzie wtedy zabójca gryzie piach, bo sam ward na 5+ raczej nie ochroni go przed odpowiedzią elfiego herosa.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

Nie ma szans...

4+/4+/4+.

Rybol
Wałkarz

Post autor: Rybol »

ksuM pisze:Nie ma szans...

4+/4+/4+.
Dlaczego nie ma, ma tylko minimalne 8) Na początku 7 ataków z silą 7 na 3+ i hate, ranią na 2+ i teraz Tyrion 3+ AS, 4+ Ward i regenką. Bądź jeśli wypadnie 6 na ranienie to tylko ward 4+...

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Ja na openie to tylko gram z Teclisem (jak wiekszy to jeszcze arcy z BoH) i do tego Caradryn w WL z teclisem nei da sie tego rozjechac zamiataja wszystko co podejdzie

Ale mam kandydata przeciwko tyrionowi WD ;) uwiercie mi grnanie z nim to tak jak by w promieniu 16cali żaden wrogi oddział nie miał prawa bytu gość tak rzeza a jeszcze gothrek i Bugman go nisa a nie jakieś pachołki :D tyle że gość z oddizałem kosztuje z 1500 pts :D

Asaliuru
Wałkarz

Post autor: Asaliuru »

@Ice-T - inne HE ??
Spearelfy by taki oddzial z Caradrynem zjadły (sad but true).
Pozatym po co podjezdzac skoro np. takie krasnale moga sie wystrzelac...

ODPOWIEDZ