Anulowanie wyników paru turniejów Ligowych - afera dopiskowa
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
moja propozycja ewoluowała - teraz aktualna jest ta Atamana.
Mamy juz glos poparcia: Atamana, Malala, Gelo, Gobo i moj + pewnie Dalmara, potrzeba jeszcze 2 oficjalnych i jest glosowanie.
Widze tez ze pare osob popiera glosowanie:
Czy Młody nie powinien uczestniczyc w wyborze skladu na ETC?-wiedział o dopisywaniu graczy.
1. TAK
2. NIE
3. Wstrzymuje sie
Mamy juz glos poparcia: Atamana, Malala, Gelo, Gobo i moj + pewnie Dalmara, potrzeba jeszcze 2 oficjalnych i jest glosowanie.
Widze tez ze pare osob popiera glosowanie:
Czy Młody nie powinien uczestniczyc w wyborze skladu na ETC?-wiedział o dopisywaniu graczy.
1. TAK
2. NIE
3. Wstrzymuje sie
popieram glosowanie pod warunkiem ze zostanie dodana opcja:
-osoby zamieszane w afere nie moga reprezentowac kraju na ETC przez 1 pelny rok od momentu wykrycia oszustwa.
-osoby zamieszane w afere nie moga reprezentowac kraju na ETC przez 1 pelny rok od momentu wykrycia oszustwa.
Głosowanie imo głupie, ale jak chcecie się bawić, to sformułujcie pytanie porządnie.Bania pisze: Widze tez ze pare osob popiera glosowanie:
1. TAK
2. NIE
3. Wstrzymuje sie
Czy nie powinien ...
Tak, nie powinien
Nie, nie powinien - hmmm, to która odpowiedź jest popierająca, a która zaprzeczająca ?? Po angielsku by było jednoznacznie, ale w polskim nie ma czegoś takiego jak jednokrotne zaprzeczenie. Jak coś, to wytnijcie to "nie".
To jakby ktoś był miły i przedstawił mi tutaj jakie głosowania założyć - min. 7 osób poparcia - proszę wypisać kto popiera. Bycie modem zobowiązuje więc założę. Co do kandydatur na modów to już wszyscy co chcieli się zgłosili ?? można zakładać ??
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
moga byc oba glosowania...
..choc z drugiej strony, w regulaminie nie ma zapisku ze nie wolno dopisywac (raczej mamy taka umowe gentelmenska) ...nawet po Arenie w tym roku ktos pisal, ze dziwi sie ze organizatorzy nie dopisali 2 brakujacych osob do 60-tki...
ale spoko, niech glosowanie bedzie
..choc z drugiej strony, w regulaminie nie ma zapisku ze nie wolno dopisywac (raczej mamy taka umowe gentelmenska) ...nawet po Arenie w tym roku ktos pisal, ze dziwi sie ze organizatorzy nie dopisali 2 brakujacych osob do 60-tki...
ale spoko, niech glosowanie bedzie
Darujcie sobie to głosowanie, powiem robsonowi zeby nie brał mojego głosu pod uwagę i koniec.
Młody pisze:Darujcie sobie to głosowanie, powiem robsonowi zeby nie brał mojego głosu pod uwagę i koniec.
to ciagle bedzie ryzyko ze Cie koledzy wezma do druzyny, a potem beda sie z nas smiali jak z danii.
sorry, ale mysle ze nie warto ryzykowac - chyba ze zrzekniesz sie calkowicie udzialu w tegorocznym ETC, wtedy mozna glosowanie darowac sobie faktycznie
Pzdr
Też popieram.Morrok pisze:obydwa głosowania popieram... i do roboty
Zgodnie z uwagami Simiego proponuje poniższe głosowanie - są głosy poparcie wiec proszę modów o wrzucenie głosowania.
Czy Młody może uczestniczyć w wyborze skladu na ETC (tzw. Euro czyli Mistrzostawa Europy)?-Wiedział o dopisywaniu graczy.
1. TAK
2. NIE
trzeba dodac opcje "wstrzymuje sie"
wiemy ze to nie to samo co nieoddanie glosu, chodzi o fakt ze pozniej jest marudzenie ze ktos ma malo % glosowan zaliczonych.
wiemy ze to nie to samo co nieoddanie glosu, chodzi o fakt ze pozniej jest marudzenie ze ktos ma malo % glosowan zaliczonych.
Z tym jak karać, to niech ktoś przedstawi jedną wersję, jaka ma być głosowana, to wrzucę - aha, jednostopniowo i możliwie jednoznaczne, coby potem nie było nieporozumień. Drugie zakładam.
Draconis - FOR EVER !!!
w wyborze ( WYBIERANIU ) składu, czy w wyborze DO składu?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
No jest po polsku napisane - uczestniczyć w wyborze składu to co innego niż kandydować do składu, czy być w składzie. Jeżeli to budzi wątpliwości, to doprecyzuję - chodzi o samą procedurę wybierania składu (bo z tytułu miejsca w TOP 3 normalnie taka możliwość Młodemu przysługuje, ponadto TOP 3 gwarantuje mu wyjazd niejako).Robson pisze:w wyborze ( WYBIERANIU ) składu, czy w wyborze DO składu?
Draconis - FOR EVER !!!
Tak więc wyjaśnijcie mi co kto miał na myśli, bo myślałem, że chodzi o wybieranie składu, a nie samo uczestnictwo w ETC - bo sama propozycja pytania przedstawiona przez Darka budzi wątpliwości (choć dla mnie wybieranie, to procedura wybierania, a nie bycie wybranym do składu).
Draconis - FOR EVER !!!
Najpierw wszyscy się obruszają zachowaniem Młodego, a potem jak jeden mąż głosują "TAK".
Przecież to zachowanie rodem prosto z PZPN. "jedna czarna owca..ble ble" "piłka jest czysta..ble ble"
A potem się robi gówno.
Lubie Młodego, nawet bardzo, i pechowo padło na niego, ale kary powinny byc surowe, żeby nikomu nigdy to więcej do głowy nie przyszło.
Ot co..
Przecież to zachowanie rodem prosto z PZPN. "jedna czarna owca..ble ble" "piłka jest czysta..ble ble"
A potem się robi gówno.
Lubie Młodego, nawet bardzo, i pechowo padło na niego, ale kary powinny byc surowe, żeby nikomu nigdy to więcej do głowy nie przyszło.
Ot co..
Popieram dwa poniższe posty i też do Młodego nic nie mam ale konsekwecje swoich poczynań powinno sie ponosić - zwłaszcza że dopisywanie było jedną z kilku spraw.
To głosowanie jest chwilą prawdy i funkcjonowania tej instytucji zwanej LL.
To głosowanie jest chwilą prawdy i funkcjonowania tej instytucji zwanej LL.