alez juz nie raz sie do bledu przyznalem... problem nie w tym zeby sie do niego przyznawac lecz zeby je zapobiegac chyba, ze to, ze uwazam, ze treeman nie powinine robic s&s, konie wildow miec magiczna ataki i dodatkowy oraz to, ze wampir lata z koniem uwazasz za blad z mojej strony :/Kensiorek pisze:Powoli dochodze do wniosku ze jesli Shino kiedys przyzna sie do bledu to glowa mu chyba odpadnie dlatego tak tego unika
FAQed by GW
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
"(...)to resist these sorts of things,(...)"
Akurat to chyba sugeruje, że nie odnosi się tylko do RotTB, tylko też innych, podobnych mu sytuacji.
Akurat to chyba sugeruje, że nie odnosi się tylko do RotTB, tylko też innych, podobnych mu sytuacji.
beast cowers nie działa na Acienta... nie jest on monsterem..
demony sa juz traktowane jako monstery.
a dlaczego tak twierdzisz i mozesz mi na postawie FaQ z przez 2 dni wskazac gdzie tam zaznaczono roznice miedzy GD a ancientem? bo dla mnie napisali ze traktowani sa dokladnie tak samo.Asassello pisze:beast cowers nie działa na Acienta... nie jest on monsterem..
roznica jest w Army Bookach.Kensiorek pisze:a dlaczego tak twierdzisz i mozesz mi na postawie FaQ z przez 2 dni wskazac gdzie tam zaznaczono roznice miedzy GD a ancientem? bo dla mnie napisali ze traktowani sa dokladnie tak samo.Asassello pisze:beast cowers nie działa na Acienta... nie jest on monsterem..
Demony maja zapisek ze sa monsterami.. a WE nie maja.. chyba zauwazasz te róznice?
pozdrawiam
Niektórzy zauważają to co im wygodne. A jeśli ma ciąć ich armię to już w ogóle totalna ślepota panuje wtedy - widoczność ogranicza się do kilku akapitów, tudzież zdań itp.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
a to zauwazyles ? 2 dni temu czyli nowsze niz RB. i wcale nie sprzeczne z AB tylko wyjasniajace fakt dlaczego na monster characters niedziala a na monstery juz tak. Nikt tu nie twierdzi ze do oddzialow wchodzic itd czyli rzeczy ktore im w AB zabronili.Kensiorek pisze:wiecej chyba bedzie tych a niemowielem a LL sie mylilaMajowe FaQ do Bestii pisze:
Q; Does the Rune of the True Beast affect monstrous characters)i.e Treeman Ancients, Greater Daemons, Shaggoth Champions, etc.)?
A; NO , they are characters Note that this means that a Shaggoth is affected while a Shaggoth Champion isn,t A monstrous character is assumed to have the strength of mind and willpower to resist these sorts of things, while most other monsters are more mindless and instinctual in behaviour.
Czyżby samokrytyka za s&s treemena i łuk na bsb? Nie sądziłem że się kiedykolwiek doczekamScimitar pisze:Niektórzy zauważają to co im wygodne. A jeśli ma ciąć ich armię to już w ogóle totalna ślepota panuje wtedy - widoczność ogranicza się do kilku akapitów, tudzież zdań itp.
The most important rule!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Lizardmen, Bretonnia, High Elves
a to specialnie dla Asassello ktory niewie na co sie powoluje
W AB
nawet ci podkreslili ze za bohatami chodz niektore zasady monsterow ( wchodzenie do oddzialow ) sie do nich oddnosza
W FAQ
W AB
It should be noted that while Greater Daemons and Daemon Princes are characters they are also monster a defined by the game the therefore may never join unit
nawet ci podkreslili ze za bohatami chodz niektore zasady monsterow ( wchodzenie do oddzialow ) sie do nich oddnosza
W FAQ
A tu ci jeszcze wyrazniej napisali ze rowniez bohaterami i wziazku z tym moga oprzec sie Rune of the True Beast i these sorts of things,....they are characters Note that this means that a Shaggoth is affected while a Shaggoth Champion ist
dzieki..Kensiorek pisze:a to specialnie dla Asassello ktory niewie na co sie powoluje
ale uprawiasz Furionowy sposob dyskusji.. i nie wazne czy ja mam racje czy Ty ja masz, dyskutowac z Tobą nie bede.. nie sprawia mi to przyjemnosci.
pozdrawiam
gdzie masz slowo niektore? ja takiego w twoim cytacie nie zauwazylem... t5woja pozycja jako dyskutanta sie nie umacnia jesli dodajesz niepotrzebne slowka jak tlumaczysz zasady... poza tym slowem masz racje .. odnosza sie do nich zasady bohaterow oraz monsterow. jedyna psrzecznaze soba zasada to dolaczanie do oddzialow i dlatego jest to wymienione akurat w twoim tekscie...Kensiorek pisze: nawet ci podkreslili ze za bohatami chodz niektore zasady monsterow ( wchodzenie do oddzialow ) sie do nich oddnosza
moga byc i wszystkie zasady wszystko jedno bo jedyna roznica jest Rune i sort of things gdzie napisali ci ze na bohaterow monsterow niedziala.Shino pisze:gdzie masz slowo niektore? ja takiego w twoim cytacie nie zauwazylem... t5woja pozycja jako dyskutanta sie nie umacnia jesli dodajesz niepotrzebne slowka jak tlumaczysz zasady... poza tym slowem masz racje .. odnosza sie do nich zasady bohaterow oraz monsterow. jedyna psrzecznaze soba zasada to dolaczanie do oddzialow i dlatego jest to wymienione akurat w twoim tekscie...Kensiorek pisze: nawet ci podkreslili ze za bohatami chodz niektore zasady monsterow ( wchodzenie do oddzialow ) sie do nich oddnosza
głównie to kieruję do niektórych miłośników demonów i steam tankówJason pisze:Czyżby samokrytyka za s&s treemena i łuk na bsb? Nie sądziłem że się kiedykolwiek doczekamScimitar pisze:Niektórzy zauważają to co im wygodne. A jeśli ma ciąć ich armię to już w ogóle totalna ślepota panuje wtedy - widoczność ogranicza się do kilku akapitów, tudzież zdań itp.
a co masz do łuku na BSB i S&S treemana ?? akurat to wg. mnie jest zgodne z zasadami. Bzdurą jest to 360 stopni w S&S Treemana
Draconis - FOR EVER !!!
- Kedziorson
- Masakrator
Q. Does the Aura of Frost affect friendly models that
the Yhetee may be in base to base contact with (e.g.
during a combat involving multiple units)?
A. Yes, the Aura of Frost affects friendly models, but not
other Yhetees.
czy to znaczy że jeżeli oddział Yeti i inny ogrzy jest w tym samym combacie BTB to oba maja one -1 do trafienia?
2. czy dołączony do scraplaunchy tyrant z przedmiotem dającym immune to psychol... niweluje zasade bad tampared ?
the Yhetee may be in base to base contact with (e.g.
during a combat involving multiple units)?
A. Yes, the Aura of Frost affects friendly models, but not
other Yhetees.
czy to znaczy że jeżeli oddział Yeti i inny ogrzy jest w tym samym combacie BTB to oba maja one -1 do trafienia?
2. czy dołączony do scraplaunchy tyrant z przedmiotem dającym immune to psychol... niweluje zasade bad tampared ?