PlayStationPortable
Moderator: Zaklinacz Kostek
PlayStationPortable
korzystajac z dobrodziejstw taniego dolara zrobilem sobie prezent i zakupilem PSP. na razie mam 3 gry i wystarcza, ale wkrotce braknie... tu wiec chcialbym, aby mozna bylo sie wymienic informacjami nt. fajnych gier oraz ew. umieszczac info, ze ktos cos chce sprzedac/kupic.
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ja bym się bardzo chętnie wymienił opinią, ale najpierw chciałbym się spytać jak sobie tę plejkę ściągnąłeś zza wielkiej wody? Jakaś firma, która wysyła towary jako prezent?
I ile w juesej koszci PSP? Rozwiń proszę ten temat, bo też chciałbym z taniego dolara skorzystać
Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
moj brat mieszka w USA, a ze wlasnie byl u niego moj ojciec, to nawet za wysylke nie placilem. do tego oczywiscie moj brat wie, gdzie kupowac, zeby tanio byloYpsilanti pisze:Ja bym się bardzo chętnie wymienił opinią, ale najpierw chciałbym się spytać jak sobie tę plejkę ściągnąłeś zza wielkiej wody? Jakaś firma, która wysyła towary jako prezent?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
za limitowana wersje z grafika Vadera na obudowie i z dolaczona gra SW Battlefront: Renegade Squadron zaplacilem 200 dolcow + 8,5% podatku, czyli wyszlo mnie jakies 550 PLN. u nas gola PSP kosztuje ponad 700 PLNYpsilanti pisze:I ile w juesej koszci PSP? Rozwiń proszę ten temat, bo też chciałbym z taniego dolara skorzystać![]()
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
jak najbardziejYpsilanti pisze:Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
"I fart in your general direction" ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Z tym że np. filmy na UMD już nie - blokada regionalnaSzaman pisze:jak najbardziejYpsilanti pisze:Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
![Neutral :-|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
Osobiście mam PSP już od jakiegoś czasu - wspaniały sprzęt do muzyki (np na sesje RPG lub na bitwy
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
do ogladanie filmow mam laptopa. poza tym wystarczy zaopatrzyc sie w program konwertujacy filmy do formatu PSP
ja glownie gram - i wlasnie katuje god of war
gier mam calkiem sporo, i to z roznego gatunku, ale najbardziej lubie takie typowo konsolowe. do strategii czy strzelanek bardziej sie komputer nadaje.
ja glownie gram - i wlasnie katuje god of war
gier mam calkiem sporo, i to z roznego gatunku, ale najbardziej lubie takie typowo konsolowe. do strategii czy strzelanek bardziej sie komputer nadaje.
No na mojej liście zakupów znajduje się właśnie jeszcze Patapon (demko daje radę
) oraz Metal Gear Solid: Portable Ops ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ja polecam tomb rider: anniversary, syphon filter: dark mirror, prince of persia (obydwa) i star wars: galactic battlefront. niezle jest tez star wars: lethal alliance.
dla fanow 40stki squad command.
zawsze dobre sa wyscigi (NFS wszelkiej masci) i odmozdzajace nawalanki (tekken - jedyna gra, w ktora jestem slabszy od zony
).
milosnikom god of war polecam beowulfa - wlasciwie taka sama mechanika, tylko mniej "zagadek".
BTW mam na wymiane nowke sztuke ghost ridera, jeszcze w folii (dostalem druga
) - reflektuje ktos?
dla fanow 40stki squad command.
zawsze dobre sa wyscigi (NFS wszelkiej masci) i odmozdzajace nawalanki (tekken - jedyna gra, w ktora jestem slabszy od zony
milosnikom god of war polecam beowulfa - wlasciwie taka sama mechanika, tylko mniej "zagadek".
BTW mam na wymiane nowke sztuke ghost ridera, jeszcze w folii (dostalem druga
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
God of War, Tekken i Loco Roco moim zdaniem również. Jeszcze Wipeout
Osobiście mam DSa (zamieniłem z kumplem za PSP) i przegrałem na nim chyba wszystkie lekcje historii, wosu i angielskiego w tym roku xD Polecam.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Osobiście mam DSa (zamieniłem z kumplem za PSP) i przegrałem na nim chyba wszystkie lekcje historii, wosu i angielskiego w tym roku xD Polecam.
Jak dla większości posiadaczy PSPSzaman pisze:pod wzgledem chocby gier DS jest daleko w tyle za PSP. w ogole DS to dla mnie taka zabawka dla dzieci
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Mój wniosek - DS na rozerwanie w szkole, na wykładach itp, a PS3/Xbox 360 na długie, wciągające tytuły w domu. Dla PSP nie znalazłem zastosowania :/
No to sporo tłumaczy jak tak ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ja grałem!
Fajna gra ale dosyc krotka, juz przeszedlem... Daje rade, przynajmniej Imo... ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/