To jest dopiero oblechszafa@poznan pisze:ciezko o dobre wzory do heraldow tzeentcha :/
Za to doskonale wiem jakiego bede mial bloodthirstera - oryginał jest obrzydliwy wiec zamówiłem sobie:
http://www.monolith-icon.eu/sklep/index ... od_id=1583
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: KrzysiekW
To jest dopiero oblechszafa@poznan pisze:ciezko o dobre wzory do heraldow tzeentcha :/
Za to doskonale wiem jakiego bede mial bloodthirstera - oryginał jest obrzydliwy wiec zamówiłem sobie:
http://www.monolith-icon.eu/sklep/index ... od_id=1583
1)takqwer pisze:przeskoczyłem 6 stron wstecz, ale nie znalazłem odp. wiec zapytam tutaj :
1) czy wersja w pdf-ie z 29.01 - to wersja ostatezne podrecznika ??
2) w tej wersji mark dla demon princa nic nie daje (tz. zadnych bonusow do stat, zdolnosci, zasad) oprucz mozliwosci zakupu giftów danego boga, czy taka jest wersja ostateczna ?
Tez tak mi sie wydaje ... wiec pozostaje tylko dremelka , skalpel i gsDrakar Dociekliwy pisze:osobiscie wydaje mi sie to malo prawdopodobne.
Koledzy którzy mają dostęp do tych co tłumaczą podr. przekazali mi, że nie bedzie tłumaczenia...gdyz może zostać źle odebrane politycznie, pozatym wydaje mi się że to dobrze że tylko j.ang bo w końcu lepiej samemu tłumaczyć anie czytać jak to zrozumiał ktośtamDrakar Dociekliwy pisze:J rowniez brak polskiego podrecznika to kpina z tej armii.
ale bzdury piszeszMort pisze: źle odebrane politycznie
Tłumacząc samemu inni mogą Cię postrzegać podobnie. Ktostam sobie przetłumaczył i myśli, że tak się to interpretuje, zrozumiał to tak a jest inaczej... na jedno wyjdzieMort pisze:Koledzy którzy mają dostęp do tych co tłumaczą podr. przekazali mi, że nie bedzie tłumaczenia...gdyz może zostać źle odebrane politycznie, pozatym wydaje mi się że to dobrze że tylko j.ang bo w końcu lepiej samemu tłumaczyć anie czytać jak to zrozumiał ktośtamDrakar Dociekliwy pisze:J rowniez brak polskiego podrecznika to kpina z tej armii.
DziękiPocisk pisze:JestWiewior-lbn pisze:I słyszałem coś o rydwanach dla herosów , jest coś takiego w podręczniku ??