Imiona waszych hersztów
Moderator: Kołata
Imiona waszych hersztów
Jestem ciekawy,czy dajecie jakieś imiona swoim bohaterom orcowym i goblińskim??jeśli tak to skąd je bierzecie??własna wyobraźnia czy może jakiś fajny generator??ja chciałem nadać moim herosom imiona,bo już ich waaagh! ma nawet historie ....ale niestety niemoge nic fajnego wymyśleć a nieznalazłem żadnego generatora z imionami klimatycznymi w warmłotku
Imiona powinny byc proste, nieskomplikowane, groznie brzmiace.
Szczerze mowiac - ja moich herosow nazywam imionami graczy z Arkadii zaprzyjaznionych (osob grajacych ogra kompania ) - Kezag, Momo, Maldun, i inni w zielonym klimacie. Nie dosc, ze brzmienie IMO pasuje - to jeszcze o starych znajomych z RPG online czlowiek pomysli podczas turlania kostuchami
Szczerze mowiac - ja moich herosow nazywam imionami graczy z Arkadii zaprzyjaznionych (osob grajacych ogra kompania ) - Kezag, Momo, Maldun, i inni w zielonym klimacie. Nie dosc, ze brzmienie IMO pasuje - to jeszcze o starych znajomych z RPG online czlowiek pomysli podczas turlania kostuchami
Shaman Lv 4 - Tanga
Sh lv2 z pierścionkeim - Poga
Szaman lv2 - Cza-Cze
Szaman Lv 2 - Kankano
Bo to była/jest roztańczona ekipka:)
Generał ORK - Ugaczacza- w "Gothic-u" tak krzyczały walczące orki:)
No i Nocnik hero - Piesek - bo w orkach był i służył do szczucia krasnali i takich tam:)
Sh lv2 z pierścionkeim - Poga
Szaman lv2 - Cza-Cze
Szaman Lv 2 - Kankano
Bo to była/jest roztańczona ekipka:)
Generał ORK - Ugaczacza- w "Gothic-u" tak krzyczały walczące orki:)
No i Nocnik hero - Piesek - bo w orkach był i służył do szczucia krasnali i takich tam:)
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
generała zazwyczaj : Gorf Miażdzyciel
goblinskiego herosa: Glut
maga: Grumush
a po za tym orkowe imiona tolkienowych orkow bardzo się nadają jak Azog, Grishnak itp
goblinskiego herosa: Glut
maga: Grumush
a po za tym orkowe imiona tolkienowych orkow bardzo się nadają jak Azog, Grishnak itp
- swieta_barbara
- habydysz
Moja armia to Czerwiene Byki, wiec tak staram sie nazywac pod klimat:
general: Ruglud Poskromca Bykow
bsb: Bardzo Byk
etc...
Mam tez pare imion rezerwowych, jak:
Szczekoscisk (to taki prywatny egocentryzm)
Fallus Maximus (tak, to tez o mnie)
Wpierdol
Choc tak naprawde nigdy nie chce mis ie trego wklepywac do rozpy. Nie chcialbym, zeby ktos pomyslal, ze jestem klimaciarzem. Na turnieje jezdze sie napic i spotkac z ziomkami i napic.
general: Ruglud Poskromca Bykow
bsb: Bardzo Byk
etc...
Mam tez pare imion rezerwowych, jak:
Szczekoscisk (to taki prywatny egocentryzm)
Fallus Maximus (tak, to tez o mnie)
Wpierdol
Choc tak naprawde nigdy nie chce mis ie trego wklepywac do rozpy. Nie chcialbym, zeby ktos pomyslal, ze jestem klimaciarzem. Na turnieje jezdze sie napic i spotkac z ziomkami i napic.