DE 2250
- Shakin' Dudi
- Masakrator
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Ponieważ są łądni, klimatyczni, a jako wsparcie co prawda drogie dadzą radę.
- dziekanotr
- Wodzirej
BG sa za drodzy, nie ma co wystawiac ich ze wzgledu na to ze sa klimatyczni, maja sie splacic i tyle, czego w 90% nie zrobia, poniewaz zostana odrazu wystrzelani w T3 i AS 5+ ;/ oni nie maja najmniejszego sensu... pierwszy lepszy odzial strzelajacy zdejmie na sporo punktow.. moim zdaniem NIE
Vincent raczej śmiech :/
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Co najwyżej śmiech powergamerów.
- dziekanotr
- Wodzirej
respekt? raczej szanse na zdobycie turbo latwych punktow lub smiech tak jak GARG wspomnial ze zajeli zamiast hydry na przyklad slot RARE ;/ ale to jak kto woli... moja opinia jest to,ze sa totalnie nie przydatni i nie warci ceny oraz slotu RARE, te punkty mozna duuuzo lepiej sporzytkowac, slot z reszta tez,pozdro
zdecydowanie bez pegaza.Dmtrij pisze:nie lubie Coldone'ów... wiec jest z dupy... a tak serio to chyba jest OKA...i fgaktycznie pegaza jakby mu dac byłoby lepiej
wtedy ten bohater jest jednorazowy. nie moge sobie pozwolic aby 200p zgineło mi od tak po pierwszej salwie.
szczegolnie generał i terrorysta w jednym
o i to jest sesnowne rozwiazanie. Chociaż BG mieli u mnie zastosowanie.swieta_barbara pisze:Zamiast BG wzialbym jeszcze 5 COK.
to jednak drugi oddział CoK bedzie lepszym rozwiazniem.
tylko skad ja wezme pkt na pegaza?Linux pisze: Koń na HS? Moim zdanie nie... Pegaz wydaje mi się lepszym rozwiązaniem. Imo dla niej nadaje się pegaz bo potrzebuje największej mobilności w armi. Dzięki pegazowi taką otrzymuje. Zresztą wtedy można nią szarżować na samotnych magów...
hydre wrzuce w nowej edycji.zgadzam się z Dudim lepiej hydrę albo gigusia
w tej tylko przeszkadza oddziałom
- dziekanotr
- Wodzirej
racja, Cok-i zamiast BG to jest chyba najsensowniejsze rozwiazanie, a z generalem zrob jak uwazasz, ja jednak wzialbym tego pegaza.. ale to jest tylko moje zdanie