Front Wschodni w TV
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Front Wschodni w TV
W tą sobotę chlopaki z naszego klubu prezentowali czym jest warhammer w TVP3. Zapraszam do obejrzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=ad_i4BfQqhc
pozdro!
http://www.youtube.com/watch?v=ad_i4BfQqhc
pozdro!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Ci kolesie od gier komputerowych to byli tacy spięci bez powodu, czy ich przed programem obiliście i się bali powtórki?
A licky boom boom down!!!
mi tam trudno ocenic kto wypadl lepiej ... ale pewnie wiekszosc zwyklych zjadaczy chleba wybralo by gry komputerowe ... chlopaki od bitewniaka mogli powiedziec kilka dodatkowych kwesti
1. warhammer nie stwarza tylu ograniczen co gra komputerowa
2. gra na kompa ma zywotnosc od kilku dni do kilku tygodni ... w Wfb mozna grac cale zycie
3. Koszt figurek nie musi byc tak ogromny bo jak ktos umie sie zakrecic to mozna kupic figurki za grosze
takich przykladow mozna wymienac bez konca ...
fajnie ze wogule taki program powstal i dzieki za umieszczenie linka
1. warhammer nie stwarza tylu ograniczen co gra komputerowa
2. gra na kompa ma zywotnosc od kilku dni do kilku tygodni ... w Wfb mozna grac cale zycie
3. Koszt figurek nie musi byc tak ogromny bo jak ktos umie sie zakrecic to mozna kupic figurki za grosze
takich przykladow mozna wymienac bez konca ...
fajnie ze wogule taki program powstal i dzieki za umieszczenie linka
- marcus_cheater
- Oszukista
Białystok wygrał bitwę... A co do rekrutacji to zwijanie języka w trąbkę to dyskryminacja, bo to zdolność genetyczna...
Na miejscu chłopaków bałbym się stać koło pedałka prowadzącego...
A tamci nawiedzieni gracze komputerowi jak chcą coś z ketchupem to niech sobie frytki kupią... Poza tym, że byli żałośni, bo ich argumenty nie prowadziły do niczego, to jeczcze zaprezentowali sobą poziom inteligencji neandertala - "Chcę coś, byle było dużo krwi...".... Żal...
Na miejscu chłopaków bałbym się stać koło pedałka prowadzącego...
A tamci nawiedzieni gracze komputerowi jak chcą coś z ketchupem to niech sobie frytki kupią... Poza tym, że byli żałośni, bo ich argumenty nie prowadziły do niczego, to jeczcze zaprezentowali sobą poziom inteligencji neandertala - "Chcę coś, byle było dużo krwi...".... Żal...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Szrederator
- Chuck Norris
Prowadzący powinien podsumować, że w bitewniakach trzeba więcej myśleć a w grach już tak nie
- marcus_cheater
- Oszukista
Szkoda, że Linux nie występował w takim programie... Pobiłby przeciwników ich własnymi rękami...
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
bez komentarza... ciekawe co by Ci studenci od kompa powiedzieli o RPG o tym prowadzącym nie wspomnę... ludzie którzy nie wiedzą o co chodzi są po prostu... brak mi słów... sam spotykam się z takimi osobami i z podobnym traktowaniem po prostu żenada... ale ważne że był taki program <OK>
Karkonoska Frakcja Fantastyki http://www.kffjelenia.fora.pl
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
http://www.coolminiornot.com/artist/grahnar
W sumie do prowadzącego nic nie mam. Starał się być w miare obiektywny.. To, że nie za bardzo wiedział o co chodzi aż tak bardzo nie boli , bo program widać skierowany do laików.
Co do komp vs battl - Inne gry, na inne rzeczy skierowany jest nacisk nie ma co porównywać za bardzo. Sam lubie sobie pograć w gry na kompie czasami
Co do komp vs battl - Inne gry, na inne rzeczy skierowany jest nacisk nie ma co porównywać za bardzo. Sam lubie sobie pograć w gry na kompie czasami
- marcus_cheater
- Oszukista
Każdy lubi, ale nie ma nawet porównani w grze na żywo w batla z wirtualnym rozwalaniem hord zombich... Jak dla mnie wybór jest prosty...
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Mi sie osobiscie podobalo jak czarny w dosc zwiezly sposob (i chyba zrozumialy dla laikow) opowiedzial czym jest WFB.
Z kolei jak zobaczylem jak prowadzacy zwija jezyk w rurke to niemal spadlem ze smiechu z krzesla. To jest motyw, ktory kiedys spontanicznie powstal w pociagu po procentach jadac na jakis turniej. Kolega chcial dolaczyc do klubu, a my dla zgrywu chcielismy mu to uniemozliwic, i powiedzielismy ze go przyjmiemy jak:
- wygra z zulusem,
- zrobi kominiarza,
- zwinie język w rurke (a wiedzielismy wlasnie ze on nie moze tego zrobic )
i tak juz jakos zostalo, a kumpla do klubu pozniej i tak wzielismy chyba
Z kolei jak zobaczylem jak prowadzacy zwija jezyk w rurke to niemal spadlem ze smiechu z krzesla. To jest motyw, ktory kiedys spontanicznie powstal w pociagu po procentach jadac na jakis turniej. Kolega chcial dolaczyc do klubu, a my dla zgrywu chcielismy mu to uniemozliwic, i powiedzielismy ze go przyjmiemy jak:
- wygra z zulusem,
- zrobi kominiarza,
- zwinie język w rurke (a wiedzielismy wlasnie ze on nie moze tego zrobic )
i tak juz jakos zostalo, a kumpla do klubu pozniej i tak wzielismy chyba
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!