Hahahahuahatrikk pisze:IMO fanatyk robi postępy.
 . Ta wypowiedź zniszczyła
 . Ta wypowiedź zniszczyła  .
 .Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

jak jechałem na wielką inkwizycję to nie uświadczyłem ani jednego korka w całej wawie wraz z przyległościamiKorki w Wawie są zawsze poza późną nocą Wink Nawet w takiej wsi jak Rembertów Wink
Problem w przypadku tego typu programów jest taki ,że jeżeli nawet są znośne to zazwyczaj pierwsza bądź 2 edycja maxWcale nie shit, to jest z najlepszych programow rozrywkowych od dawien dawna.

Polecam, naprawdę
 Polecam, naprawdę  
 Nie widzę drzwiczek...
  Nie widzę drzwiczek...  

Tiger Brown pisze:Fanatyk, jak ty tam wsiadłeś ?Nie widzę drzwiczek...

Lot po prostej jak się go odpowiednio ustawi a tak to można spokojnie skręcać i nawet zmieniać wysokość jak się trochę poćwiczyTiger Brown pisze: Czy tym się jakoś steruje, czy lot po prostej ?
 Ogólnie mega zabawa, szczególnie jak już uda się pierwszy raz polecieć dalej niż pierwszy zakręt
 Ogólnie mega zabawa, szczególnie jak już uda się pierwszy raz polecieć dalej niż pierwszy zakręt   
 Raptaparat pisze:Dziwne, ze polecialo, to ma ladownosc 0,5 tony?
 Złośliwy
 ZłośliwyTen jest styropianowy. Jeżeli coś miałbym kupować to raczej już gotowe albo tylko z paru części do zklejenia.Raptaparat pisze: Ja kiedys kleilem szybowce z balsy. Fajna zabawa tylko niesamowicie pracochlonna. Przez dwa miesiace chodzenia na takie warsztaty nie udalo mi sie zlozyc calego ustrojstwa.