Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Die for Emperor
- Mudżahedin
A ja się zastanawiam czy ten model nie ma dodatkowych charakterystyk np. +1 A za dodatkową 'maczugę' albo wobec powiedzmy Demonetek spejalny atak: Demonetki szarżują a on SRU! gacie w dół, demonetki osłupiałe widokiem/rozmiarami tracą impet i mają -3 do I
aukcja armi vc wlasnie sie zakonczyla ... a oto cena koncowa - GBP 1353,33 (około 6 143,65 zł)
- Die for Emperor
- Mudżahedin
Śledziłem tę aukcję i nie mogłem uwierzyć w cenę końcową... 1350 funciaków piechotą nie chodzi.... Komuś się ta armia napraaaawdę podobała
- swieta_barbara
- habydysz
6 kafli spora, fajnie pomalowana i pokonwertowana armia? Taniocha.
Przede wszystkim mam nadzieję że nie zbluzgacie mnie że wyciągam "stary" temat... Ale ten akurat chyba można update'ować z lekkimi przerwami... Szkoda by było tematu bo jest świetny
Od jakiegoś czasu przyglądam się pracom "GsPirate"
Moim zdaniem są świetne i zasługują na uwagę
Tak więc :
Malowanie
Ale nie tak malowaniem jak konwertowaniem szczyci się ten artysta
Konwersje
Gorąco polecam przeczytanie całego tematu
Cały temat
Od jakiegoś czasu przyglądam się pracom "GsPirate"
Moim zdaniem są świetne i zasługują na uwagę
Tak więc :
Malowanie
Ale nie tak malowaniem jak konwertowaniem szczyci się ten artysta
Konwersje
Gorąco polecam przeczytanie całego tematu
Cały temat
DL forum rządzi
Nurgle Hound
Nurgle Hound
Cisza taka panowała w tym temacie to pomyślałem, że trzeba zapodać jakiegoś linka
Wiem, że to nie WFB a 40'stka ale IMO bardzo orginalne "tygryski"
http://www.fightingtigersofveda.com/galleryHQ.html
Ale wykonanie ma już wiele do życzenia
- monsterstar
- Chuck Norris
Wykonanie faktycznie leży i szczerze powiem, że moje pierwsze figsy były lepiej pomalowane. Na duuuży plus zaliczyłbym natomiast sam pomysł i niektóre próby konwersji (bo chyba takowe tam widziałem). Nie wiem czy się nie mylę, ale coś podobnego w dżunglowym klimacie już gdzieś kiedyś widziałem.
Wpadł mi teraz właśnie do głowy pomysł, że skoro ktoś już zrobił wersję a'la "dżungla" to dlaczeg by nie zrobić wersji polarnej! Miałoby to swój klimacik. W końcu w naszym świecie istnieją jednostki wyspecjalizowane do walki w określonych warunkach klimatycznych.
Wpadł mi teraz właśnie do głowy pomysł, że skoro ktoś już zrobił wersję a'la "dżungla" to dlaczeg by nie zrobić wersji polarnej! Miałoby to swój klimacik. W końcu w naszym świecie istnieją jednostki wyspecjalizowane do walki w określonych warunkach klimatycznych.
Do galerii można przecież wrzucać prace z każdego systemu więc spokoLoGo pisze:Cisza taka panowała w tym temacie to pomyślałem, że trzeba zapodać jakiegoś linka
Ja też mam coś fajnego do wh 40 w wykonaniu GsPirate :
Całość tutaj
A do WHB znalazłem kilka fajnych blogów o wampirach
Mark S
Squig hunter
[/b]
Confessor_Atol
Tutaj co prawda same WIP ale jak dla mnie to fajny blog
Ostatnio zmieniony 21 cze 2008, o 08:01 przez Kol0, łącznie zmieniany 1 raz.
Ma ktoś linka do figurki Tomb Kinga zrobionego z Nightbringera ? Taka zajebiście pomalowana .Zdobyła bodajże jakąś nagrodę na GD .... Szukałem ale nie mogę znaleźć
zapewniam Cię że nie Ty pierwszy na to wpadłeś...TomaszT pisze:Wpadł mi teraz właśnie do głowy pomysł, że skoro ktoś już zrobił wersję a'la "dżungla" to dlaczeg by nie zrobić wersji polarnej! Miałoby to swój klimacik. W końcu w naszym świecie istnieją jednostki wyspecjalizowane do walki w określonych warunkach klimatycznych.
Demony nadają się na klimaty polarne, w końcu idą z północy