Mapet Show
Moderator: Ziemko
Mapet Show
Parę figurek jest już zrobionych... czeka tylko na ładnę zdjęcię... a ja czekam na aparat:PP
chciałbym pokazać od czasu do czasu co wypociłem:
na początek jeszcze nie zrobiony stegadon
chciałbym pokazać od czasu do czasu co wypociłem:
na początek jeszcze nie zrobiony stegadon
Ostatnio zmieniony 4 lut 2007, o 11:26 przez Mapet, łącznie zmieniany 1 raz.
Stedzi o bardzo fajny - tylko co Breta w Lustrii robi :D:D Chyba , ze to jakas krucjata
bardzo ładne ale skad on ma hajelficki miecz??
pamiętam, że w 5ed była nawet okładka z bretończykiem i saurusem... do zasad czy do czegoś... wiec stąd ten bretończykZiemko pisze:Stedzi o bardzo fajny - tylko co Breta w Lustrii robi :D:D Chyba , ze to jakas krucjata
poza tym na turniejach jakoś nikt nie protestuje jak trafiam na bretonie..poza mną
jak to skąd... znalazł...poza tym stegodon wlasnie tratuje najlepszego z najlepszych bretońskich wojów, który ma magiczny miecz, a nie jakiś tam syfKosa pisze:bardzo ładne ale skad on ma hajelficki miecz??
...a tak naprade to tylko taki miałem
Daro nie spamujemy no kurde co sie z Wami dzieje ostatnio
Prace naprawde na poziomie - widze , ze bede mial mocna konkurencje o najladniejsze lizaki w Polsce ( jak w 2035 je skoncze :D:D )
Prace naprawde na poziomie - widze , ze bede mial mocna konkurencje o najladniejsze lizaki w Polsce ( jak w 2035 je skoncze :D:D )
Przepiękne Kroxigory i skinki. Figurki z którek edycji (kroxigory)? Stedzio też niczego sobie. A i więcej masakruj bretońców albo chociaż imperialistów [/url]
"Athel Loren nie ścierpi bytności no Człowieka, ni Orka, ni Krasnoluda, ni Zwierzoczłeka. Pierwszy krok wroga na świętej ziemi, będzie jego ostatnim"
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
Scarloc, Kroczący Śród Mgły z Athel Loren
Mam magiczne kamyczki ze Słowacji przynoszące szczęcie
z 5ed. tylko takie po liftinguSkolim pisze:Przepiękne Kroxigory i skinki. Figurki z którek edycji (kroxigory)? Stedzio też niczego sobie. A i więcej masakruj bretońców albo chociaż imperialistów [/url]
figurki prezentuja sie fenomenalnie ale to juz kiedys mowilem Ci na turnieju i pisalem na NG z tego co pamiętam