przeciez ja dalej jestem powergameremGrazbird pisze:to może zaopatrzymy się w takie plakietki przypinane do koszulek z napisem np: ZABÓJCA POWERGAMERÓW...?
Master Blaster Challenge Mode!!
po MB:
wszystkie armie które spotkałem, były CS'owo (mniej lub bardziej) nielegalne.
Moje Wampiry na 8/9 kostkach, 1 scroll'u i 5/6 DD są znacznie trudniejsze do prowadzenia niż te które mają 1000 pts w herosach, gg 2x warghoulfy.
Inne wampiry które spotkałem / widziałem były zdecydowanie cięższe magicznie - Euro Magia działa po prostu zajebiście na VC - z moimi 8 kostkami, nie było to turlanie "podejdź, odpal BoA, rzucaj przyspieszenie do skutku"
Co o samej armii:
Drakehoff Banner ma swój urok, ale wzięcie go NIE SPRAWIA że autowskakuje się do top5.
Natomiast smutne jest, że przy przeciętnych umiejętnościach i średnio-dobrej rozpisce z DB i 1000 pts w herosach wskakuje się do top12-15

Od tej pory przed każdym turniejem Master na który się będę wybierał będę namawiał Was do zagrania na CS'ie. Na VC spełnia on swoje zadanie w blisko 100%.
pozdrawiam
Furion

wszystkie armie które spotkałem, były CS'owo (mniej lub bardziej) nielegalne.
Moje Wampiry na 8/9 kostkach, 1 scroll'u i 5/6 DD są znacznie trudniejsze do prowadzenia niż te które mają 1000 pts w herosach, gg 2x warghoulfy.
Inne wampiry które spotkałem / widziałem były zdecydowanie cięższe magicznie - Euro Magia działa po prostu zajebiście na VC - z moimi 8 kostkami, nie było to turlanie "podejdź, odpal BoA, rzucaj przyspieszenie do skutku"
Co o samej armii:
Drakehoff Banner ma swój urok, ale wzięcie go NIE SPRAWIA że autowskakuje się do top5.
Natomiast smutne jest, że przy przeciętnych umiejętnościach i średnio-dobrej rozpisce z DB i 1000 pts w herosach wskakuje się do top12-15
Od tej pory przed każdym turniejem Master na który się będę wybierał będę namawiał Was do zagrania na CS'ie. Na VC spełnia on swoje zadanie w blisko 100%.
pozdrawiam
Furion
					Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, o 10:18 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.

w zadnym wypadku nie twierdze ze moja rozpiska byla slaba, Twoja mocna, ja jestem dobry, Ty plewa ani nic w takim klimacie.Kielon pisze:Furion, rozpiska na 2 oddziałach BK, Varghulfie i wraithach bynajmniej słaba nie jest. Więc się już tak nie użalaj, jaki to biedny jesteś. Jedyne co w twojej rozpisce brakowało do maxowania jej turniejowo to kolejny mag.
Rozpiska jest mocna. co do maxowania:
zrzucić wraithy, dać warghoulfa,
nekromante zamienic na jakiegos wampira
wywalic 2 fasty i magiczne sztandary i wrzucic kolejnego wampira.
BSB zamienic wtedy na... wampira BSB, ale bez DB bo mizerny jest.
@Bless - literówka. Uważam, że ten CS tnie VC.
akurat wraithy imo sa zajebiste.

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.