Druzynowka Morenówka- Gdańsk 08.06.2008
Gramy jeszcze na stare mortale. Ten nowy list jest tak słaby ze nie chcę ludziom odbierac mozliwosci wyboru mortali do składusquiq pisze:Gramy na nowy Army List do mortali ?????

Co do systemu punktacji.
Po prostu suma wszystkich duzych punktów kazdego gracza z druzyny jest brana pod uwagę i sumowana do końcowej klasyfikacji.
Nie ma żadnych matchpointów.
z tego co wiem to ma byc 9.30 jak wsyscy przyjda na 9 i pomoga z ustawianiem stolow to bede im max wdzieczn bo to zwieksza nasza szanse na dokonczenie 3 bitwy
btw jakas mapka jak tam dojechac? albo gdzie z ciapongu najlepiej wysiasc i czym sie doteleportawac
btw jakas mapka jak tam dojechac? albo gdzie z ciapongu najlepiej wysiasc i czym sie doteleportawac

Z ciapongu wysiadacie we wrzeszczu i wsiadacie w busa: 129,262,162.
Wysiadacie na rondzie przy biedronce, stamtąd mozecie zadzwonic to kogos wysle po was ;].
Wysiadacie na rondzie przy biedronce, stamtąd mozecie zadzwonic to kogos wysle po was ;].
Proszę wszystkich żeby przyszli raczej około 9.30, o 10 już macie zaczynać bitwy, a nie tak jak zwykle że losowanie moge puscic około 10.30 bo jeszcze wszystkich nie ma.
No i jak ktos jeszcze nie ma składu to niech tu pisze, z tego co wiem takich osób jest na pęczki.
No i jak ktos jeszcze nie ma składu to niech tu pisze, z tego co wiem takich osób jest na pęczki.
- Szrederator
- Chuck Norris
dobra zapisuje naszą 3kę oficjalnie
Dream Team United:Kacper,Piotrek,Szymon
Dream Team United:Kacper,Piotrek,Szymon
Bedziemy kompletnym skladem Ja Pasiak i Roki 
z Mapetem i Jagalem zagram w skladzie nastepnym razem

z Mapetem i Jagalem zagram w skladzie nastepnym razem
A czy nie uważacie, że bez przerw miedzy bitwami to z deka hardkor?
pociag mamy o 17,43 nie mozemy sie na niego spoznic i jak beda przerwy to co najwyzej nie dokonczymy 3 bitwy, a wyjdziemy na niego. pozniej mam ociag o 21 ktory mnie dowiezie do bydzi o 23.30 nie chodzi nawet o mecz tylko o to ze bede max styrany, do domu jeszcze daleko a na 6 do pracy.
mam nadzieje ze tempo bedie spore i wszyscy sie wyrobia, bede gwalcil pasiaka zeby zadnej bitwy nawet minute nie przedluzal, go go go.
mam nadzieje ze tempo bedie spore i wszyscy sie wyrobia, bede gwalcil pasiaka zeby zadnej bitwy nawet minute nie przedluzal, go go go.
Kołek pisze:A kto by chciał oglądać jak nasi przegrywają

Będzie 3:1 dla Polski.
-
- Chuck Norris
Z Koszalina mamy jedną osobę co miała iść na zapas w razie wykruszenia się kogoś z teamu ALFA lub Beta. Johny i gra Ogrami, jak wam pasuje to dajcie znać.rozumiem, że mecz ważny ................ale dwunasta drużyna nadal szuka trzeciej osoby do teamu "piękni młodzi i bogaty"
1.ja-lizardmen
2.jagal- tym razem wyjątkowo bretonia
3.(to miejsce właśnie dla Ciebie)
to jeśli nie jest za późno to zapraszamy do teamuJaSzczuras pisze:Z Koszalina mamy jedną osobę co miała iść na zapas w razie wykruszenia się kogoś z teamu ALFA lub Beta. Johny i gra Ogrami, jak wam pasuje to dajcie znać.rozumiem, że mecz ważny ................ale dwunasta drużyna nadal szuka trzeciej osoby do teamu "piękni młodzi i bogaty"
1.ja-lizardmen
2.jagal- tym razem wyjątkowo bretonia
3.(to miejsce właśnie dla Ciebie)

jak coś to ja jestem pod telefonem 606291836
lub po 22 na gg: 2055893 w ramach uzgodnienia taktyki

- Bladeweaver
- Mudżahedin
Wiem że pozno ale bedzie jeszcze Draconis White Power Team...
Esgaroth, Dorobek, Bladeweaver
Esgaroth, Dorobek, Bladeweaver
o ja bedzie ponad 40 osob? dawno na takim lokalu nie gralem