Harry the Hammer

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Powiem tak:
Zniszczyłeś mnie :shock:

Awatar użytkownika
Kol0
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Kol0 »

@GraveDigger
Więc nie wiem dlaczego widzę tam fioletowy odcień... :? :P
Ostatnio zmieniony 5 cze 2008, o 22:21 przez Kol0, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

no figurka(malowanie) świetna :D
...ale podstawka to jak dla mnie biedna na maxa :cry:
patrze na nią i myślę: o korek! "wow"

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Post autor: GraveDigger »

@ Kol0 no ja tez nie wiem dlaczego;] moze dlatego ze za czaszka na tarczy jest fiolet na naramienniku, moze jakos to tak sie na fotach zlalo dziwnie:P

@ Mapet korek jest super, wypas i kul :P

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

malowanie wspaniałe tylko podstawka strasznie biedna... zrób coś z nią i masz 10 na CMON ;)
Obrazek

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

nie bede oryginalny jak powiem ze swietnie wyszlo :shock:
ObrazekObrazek

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

No coz moge rzec, elegancki psze pana :D
Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Raptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawi :D

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

GraveDigger pisze:
Raptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniach
sorry za taka dosłowność.. nie chce nikogo urazić... ale jak ktoś tak maluje figurkę to powinien włożyć odrobinę serca w podstawkę

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Mapet pisze:
GraveDigger pisze:
tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniach
sorry za taka dosłowność.. nie chce nikogo urazić... ale jak ktoś tak maluje figurkę to powinien włożyć odrobinę serca w podstawkę
spoko nikogo nie uraziles, a na pewno nie mnie :P w sumie to nawet sie ciesze ze w koncu ktos wywalil mi jakas konkretna krytyke ;] Popatrzy prawdzie w oczy watpie zeby kiedykolwiek chcialo mi sie malowac podstawke z korka inaczej niz drybrushem, co do koloru to taki mial byc zeby podstawka byla ciemna i stonowana, zeby troche uspokoic calosc, bo harry wydaje mi sie strasznie oczojebny, no i miala byc taka... "chaosowa". A pozatym to jak juz skonczylem sam model to tak mi sie nie chcialo malowac ze szok, wiec podstawke odwalilem na szybko zeby miec to w koncu skonczone, zawsze tam mam ;]

pozdrawiam;]

Awatar użytkownika
Szrederator
Chuck Norris

Post autor: Szrederator »

:shock2: niesamowity :shock2:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Cudeńko ! :)

Jedna prosba tylko - obrob fotki wedlug zalecen z przyklejonego w tym dziale tematu:

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=4061
Obrazek

Awatar użytkownika
Arantir
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Arantir »

Super figsa! Naprawdę zajebiaszczy ten NNM! Grave plz napisz mi jak ty tak malujesz tego NMM, bo jest po prostu boski!!

Rapta
Kretozord

pedzlem i farbkami :lol:
A ja Ci pomaluje konto ostrzeżeniem, dobra? :lol2:
F.

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Super figsa! Naprawdę zajebiaszczy ten NNM! Grave plz napisz mi jak ty tak malujesz tego NMM, bo jest po prostu boski!!
Mimo, że NMM na Harrym jest bardzo dobry to wykonany został w do bólu standardowy sposób. Więc, dobrym pomysłem było by przeczytać jeden czy dwa poradniki z miliona dostępnych w internecie.

Jak człowiek pyta się Ciebie o drogę w Twoim mieście to pokazujesz mu policjanta albo informację turystyczną czy mówisz co i jak?

Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności. Może tak czasami potraktować kogoś łagodniej i dać linka, np. takiego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=31856#31856
?
Zabolałoby? Nie.
Pomogło? Tak.
Ale wy wolicie używać sarkazmu jako odpowiedzi. Panowie, z nas trzech to ja powinienem być wredny bom moderator.
F.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Ty jesteś tym policjantem :mrgreen:
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Moze gorzej, ze przez edycje czyichs postow, ale Fanatyk w sumie slusznie gada....
Obrazek

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

podoba mi się:)
mam natomiast parę uwag-detali;)
-chyba trochę nie z tej bajki ten fiolet, obeszłoby się bez niego spokojnie.
-kolor skóry nie do końca do mnie trafia ale to mój punkt widzenia;)
-płaszcz mógłby dostać jeszcze małe rozjaśnienie bo odstaje od reszty pod tym względem.
-fotki mogłeś przyciąć i dać lepsze zbliżenia bo niezły model i szkoda że nie można się nim bardziej nacieszyć;)
-a i jeszcze małe zastrzeżenia do podstawki która troszkę po macoszemu chyba potraktowana i ciut się zlewa z ciemnym metalikiem. za to czaszki fajnie wyglądają:)
-poza tym to fajny pomysł na tarczę, ładnie kontrastują złoty i srebrny ze sobą. do tego ładna soczysta czerwień, klasyczna kolorystyka ale w tym wydaniu świetnie działa:)
mimo uwag wymiata;)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Jak człowiek pyta się Ciebie o drogę w Twoim mieście to pokazujesz mu policjanta albo informację turystyczną czy mówisz co i jak?

Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności. Może tak czasami potraktować kogoś łagodniej i dać linka, np. takiego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=31856#31856
?
Zabolałoby? Nie.
Pomogło? Tak.
Ale wy wolicie używać sarkazmu jako odpowiedzi. Panowie, z nas trzech to ja powinienem być wredny bom moderator.
F.
Fanatyk, proszę Cię. Jak ktoś zadaje 100 raz to samo pytanie albo pyta na ile Space Marine trafia drugiego Space Marine nie można odpowiedzieć sarkazmem ? :? Używanie google/CMoN/wyszukiwarki na forum nie boli i czym prędzej ludzie się tego naucza tym lepiej dla nas i dla nich.

Wiem, że od dziecka chciałeś być kimś ważnym i teraz korzystasz z tej namiastki władzy jaką daje moderatura na forum, ale do cholery nie wycinaj części moich postów, ani nie kasuj ich jeśli nie musisz.

Jak będziesz chciał skasować tego posta, to po prostu przenieś go do PiM.

Rapta
Kretozord

Fanatyk pisze: Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności.
Tak, starszne z nas chamy. Jedziemy wszystkich od gory do dolu - dodepczemy nawet trupa. Nikomu nie pomagamy i nie odpowiadmy na pytania. Nasze komentarze sa tak przenikliwe i ostre, ze posel Kurski moglby sie od nas uczyc. Prawdziwi bad boys.

ODPOWIEDZ