wróciliśmy z dalekiej podróży
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
wróciliśmy z dalekiej podróży
witam po powrocie z dalekiej podróży zwanej niebytem. pierwszy post na tym kawałku naszej brodatej ziemii wypadł na mnie. Wobec tego witam wszystkich brodatych miłosników piwa i spirytusu!
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
w czasie owej wyprawy dołączyłem do was grubasów i zamierzam dzielne batalie wraz z wami prowadzic
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a ja przeciwnie dolaczylem do zielonych hry hry niedlugo bede mogl na 1500 nawet probowac. Karzelki na pozniej zbiore bo mam zaczatek ze skull passa. Zawsze cos.
w czasie owej wyprawy dołączyłem do was grubasów i zamierzam dzielne batalie wraz z wami prowadzic
Też zacząłem zielonych, tylko jakoś leżą, a ja wole grać krasiami.a ja przeciwnie dolaczylem do zielonych hry hry niedlugo bede mogl na 1500 nawet probowac. Karzelki na pozniej zbiore bo mam zaczatek ze skull passa. Zawsze cos.
Hmmm ja tak krasie mam od początku i dobrze mi z nimi Jest tego >2k i rośnie.
Ostatnio lekkie odrzuty na WE... (zauważył ktoś że spora część dwarfów wybiera jako 2 armię WE? -pewnie chodzi o to że zupelnie inaczej sie gra...)
To taki temat od przywitań na "nowym" starym forum ma sie rozumieć?
Ostatnio lekkie odrzuty na WE... (zauważył ktoś że spora część dwarfów wybiera jako 2 armię WE? -pewnie chodzi o to że zupelnie inaczej sie gra...)
To taki temat od przywitań na "nowym" starym forum ma sie rozumieć?
ayeeee bracia, prawie zmoczyłem sobie bryczesy jak zobaczylem ze wreszcie BP działa
Aye Bracia! Klan Kadrinazi z Karak Ungor (obecnie w Karak Kadrin) melduje sie na zgromadzeniu Klanów!