Bretonnia z Mousillionu.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
sztandarowiec bardzo ,BRADZO fajny
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Świetne malowanie aczkolwiek kolorystyka mi się nie podoba tzn. nie pasuje mi do bretki. Grall na sztandarze wypasiony jest nie ma co.
Roman Lord of the Druchii pisze:Świetne malowanie aczkolwiek kolorystyka mi się nie podoba tzn. nie pasuje mi do bretki. Grall na sztandarze wypasiony jest nie ma co.
Ja Ci dam nie pasuje do bretki bardzo dobrze pasuje.
Tylko tyle figsów masz? Szkoda, bo aż przyjemnie popatrzec.
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
wiedziałem, że to powiesz
nie wyjażdząjcie juz z fluffem wiem, że niektórym bardzo pasuje ale ja mam prawo preferować bretonię w paski czewono niebieskie wzorki.
Jak tak się maluje to troche to powoli idzie więc @HE jeszcze troche poczekamy.
nie wyjażdząjcie juz z fluffem wiem, że niektórym bardzo pasuje ale ja mam prawo preferować bretonię w paski czewono niebieskie wzorki.
Jak tak się maluje to troche to powoli idzie więc @HE jeszcze troche poczekamy.
Szmata dla Szarego, sfotografowana z drugiej strony niz poprzednio, malowana pędzelkiem Windsor&Newton 000 Golden Special Series:
Mój nowy nabytek, generał:
A tutaj baaardzo stary WIP którego chyba juz nie skończę:
I początek najpiękniejszego oddziału w WFB:
I to na tyle moi mili. Cdn nastąpi
Mój nowy nabytek, generał:
A tutaj baaardzo stary WIP którego chyba juz nie skończę:
I początek najpiękniejszego oddziału w WFB:
I to na tyle moi mili. Cdn nastąpi
Kurcze pierwsza klimatyczna bretka jaką widzę od początku mojej kariery w tym sporcie, wieeelki szacun! Szacun za metaliki, za żółty na czarnym podkładzie, za masterclass zabrudzenia i krew, oraz świetne freehandy!
Życzę ci abyś ukończył tą armię, co nie będzie proste !
P.S. Chciałbym tak malować, ale już sam nie wiem czy po prostu nie umiem, czy wchłoną mnie ibej i shitowy nnm.
Pozdrawiam
Życzę ci abyś ukończył tą armię, co nie będzie proste !
P.S. Chciałbym tak malować, ale już sam nie wiem czy po prostu nie umiem, czy wchłoną mnie ibej i shitowy nnm.
Pozdrawiam
hehe chyba kolega nie czytal historii mista - Mousillionu.Lunn pisze:Szczerze to na tym zbliżeniu kielich wyglada nieco jak oblepiony pajęczyną .
To jest pajeczyna i nawet wiem z czego
btw. swietnie udalo sie odwzorowac refleksy swietne
Wielu malarzy chcialoby tak malowac
- Chuck Norris
bretka super
też się bawię tak z egzekutorami
teraz następnych robię ładniej (to tylni szereg )
też się bawię tak z egzekutorami
teraz następnych robię ładniej (to tylni szereg )
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
Trojan nie mam pytań do twoich freehandów... na jakims turnieju w KC musisz mi sprzedać sekret robienia ich w takiej jakości terz robie skaviki i chce miec je konkret pomalwane wiec sztandary muszą byc
pozdro
pozdro
Wiem że Mousillion został opuszczony, nawiedzony i zdobyty przez siły zła (niekromantów? chaos? nie pamiętam) Ale o pajęczynie na kielichach to nie wiedziałem, faktzafael pisze:hehe chyba kolega nie czytal historii mista - Mousillionu.Lunn pisze:Szczerze to na tym zbliżeniu kielich wyglada nieco jak oblepiony pajęczyną .
- Chaoschild
- Chuck Norris
Troyan pikny ten Egzekutor
Paladyn natomiast jakos tak dziwnie mi nie podchodzi. Te sciete glowy to dsoc nietypowy motyw jak dla Bretoni. I nie wiem czy komponuje si eon z reszta tej Twojej zarabistej Bretki ?
WiP niezly, cokolwiek mialoby to byc
Paladyn natomiast jakos tak dziwnie mi nie podchodzi. Te sciete glowy to dsoc nietypowy motyw jak dla Bretoni. I nie wiem czy komponuje si eon z reszta tej Twojej zarabistej Bretki ?
WiP niezly, cokolwiek mialoby to byc
Sztandar wymiata ,zabrudzenia tez .
Egzekutor fajny (niby teoretycznie chu.owy kolor ale idealnie wspolga i pasuje )
Roman Egzekutorzy fajni ale Trayana lepsi :D
Egzekutor fajny (niby teoretycznie chu.owy kolor ale idealnie wspolga i pasuje )
Roman Egzekutorzy fajni ale Trayana lepsi :D
w zasadzie graaal po tylu latach szukania - powinien byc jak z wystawyLunn pisze:Wiem że Mousillion został opuszczony, nawiedzony i zdobyty przez siły zła (niekromantów? chaos? nie pamiętam) Ale o pajęczynie na kielichach to nie wiedziałem, faktzafael pisze:hehe chyba kolega nie czytal historii mista - Mousillionu.Lunn pisze:Szczerze to na tym zbliżeniu kielich wyglada nieco jak oblepiony pajęczyną .
wracajac - to mchroczna bretka - to i mchroczny graal
btw - ten pegaz to z jakiej firmy Gamezone??
Cieszę się że figurki się podobają, to zawsze dopinguje.
@Zafael:
Tak, Gamezone, chcesz kupić po cenie sklepowej ? Panna w sumie juz pomalowana
Graal jest taki jaki jest bo to Fałszywy Graal, czytać historyjki z WFB dziewczynki i chłopcy bo później niedouczeni jesteście
@Zafael:
Tak, Gamezone, chcesz kupić po cenie sklepowej ? Panna w sumie juz pomalowana
Graal jest taki jaki jest bo to Fałszywy Graal, czytać historyjki z WFB dziewczynki i chłopcy bo później niedouczeni jesteście