nie ;P czemu? jak duza ich czesc jest ladniejsza u krasnali to czemu mialoby to byc karane... poza tym po co majac juz dany oddzial musialbym kupowac nowy?
Wpadłem ostantnio na coś takiego http://www.blacktreedesign.com/pl. Czy ktoś zna tą firmę i czy figsy przez nią sprzedawane są dopuszczone do gry w WFB (wyglądają super a są znacznie tańsze np. katapa za niecałe 40 zł itp.)
jak najbardziej są dopuszczalne... możesz sobie nimi grac gdzie chcesz z wyjątkiem GT i tego typu rzeczy gdzie buce dopuszczaja tylko figurki GW... a tak to śmiało
Te figsy są naprawde piękne . Bardzo ładne Bolty i cannony.Troche podobne do staych edycje. Hamkowie też niczego sobie. Eh gdyby GW robiło metale po cenie swojego plastiku
a mi sie zdaje że w paczce ą 2 katapki - oni tak kiedyś sprzedawali ,po 2 sztuki, kto dostał maila od nich reklamowego? nie wiem skąd mieli maile ale sporo osób dostało od nich wiadomości...
Bo jezeli wzioles jush te 2 bolce w army builderze, to musisz na jednego kliknac i tam bedzie opcja "second choice" czy cos w tym stylu i musisz kliknac na to, wtedy dopiero bedzie ten bolczyk liczony 2 na slot...