Początki
Moderator: esgaroth
Dziś grałem z HE znowu (z tymi samymi) na 1400. Solid Victory dla mnie.
Tak czytałem armylista i z tego co wyczytałem to sneaky gits powinny być super. One jak szarżują na przeciwnika to się ustawiają dookoła niego (z tyłu, przodu i z boków), czy coś pomyliłem?
Bo jeśli tak jest to wydają mi się super
Tak czytałem armylista i z tego co wyczytałem to sneaky gits powinny być super. One jak szarżują na przeciwnika to się ustawiają dookoła niego (z tyłu, przodu i z boków), czy coś pomyliłem?
Bo jeśli tak jest to wydają mi się super
Jako że jestem nowy w kwesti Chaos Dwarfów (dotąd zbierałem zwykłe krasie, ale ich mroczniejsi krewniacy mnie urzekli ), mam parę pytań:
- Czy ChD również mają +2 dispell dice?
- Czy Command Group można dokupić za +10 pkt/członek CG każdej piechocie, czy ja coś źle doczytałem?
- Z czego najlepiej zrobić Earthshakera? ^^ Przydałby się w armiiz a sprowadzać zza granicy nie mam ochoty... od razu mówię, że konwersji się nie boję, więc wszelkie propozycje mile widziane xD
- Czy ChD również mają +2 dispell dice?
- Czy Command Group można dokupić za +10 pkt/członek CG każdej piechocie, czy ja coś źle doczytałem?
- Z czego najlepiej zrobić Earthshakera? ^^ Przydałby się w armiiz a sprowadzać zza granicy nie mam ochoty... od razu mówię, że konwersji się nie boję, więc wszelkie propozycje mile widziane xD
Niestety niezether pisze:- Czy ChD również mają +2 dispell dice?
Dobrze przeczytałeśzether pisze:- Czy Command Group można dokupić za +10 pkt/członek CG każdej piechocie, czy ja coś źle doczytałem?
Z czego kolwiek co będzie wyglądało jak wielka armata Ja swoje robie z mortarów imperialnych.zether pisze: Z czego najlepiej zrobić Earthshakera?