Zawsze chciałem sobie zrobić coś w stylu bloga

Już mam zrobioną sporą część armii, ale kilka rzeczy wymaga jeszcze sporo pracy. Część z nich malowałem dawno temu, więc nie jest najpiękniejsza i troszkę sfatygowana. Ale z daleka i tak wygląda naprawdę dobrze

Moja rozpiska:
Black Orc Big Boss
Orc Chariot, tarcza, HA
Ulags Akkrit Axe (re-roll hitów, +1S)
Collar of Zorga (hitowanie na 6 przez monstery)
Nibblas Itty Ring (bound)
Goblin Shaman
2 lvl
2 Scrolle
Goblin Chariot
Goblin Shaman
2 lvl
Scroll, Tricksy Trinket (kasowanie warda w btb)
Goblin Chariot
25 Night Goblins
Banner, Muzyk, 2 Fanoli
25 Night Goblins
Banner, Muzyk, 2 Fanoli
25 Night Goblins
Banner, Muzyk, 1 Fanol, Short Bows
5 Wolf Riders
Muzyk, Speary
5 Wolf Riders
Muzyk, Speary
9 Squig Hoppers
4 Spear Chukkas
Doom Diver
Najpierw generał na rydwanie. Figurkę mam zrobioną raczej na gościa z Armored to da Teef, ale mimo wszystko wysiwyg powinien być. Tylko jeszcze muszę gdzieś dokleić tarczę.
Figurka to standardowy rydwan orkowy. Załoga to jacyś starzy boar boyzi, lekko konwertowani. Heros ma ciało rugluda, łeb grimgora i spear od boar boya.

5 wolf riders (GW ~1985). Malowane chyba przed wakacjami. Nieco konwertowane. Tarcz nie odrywam, mam nadzieję, że mi za to pts nie potną.. Jeden z moich ulubionych oddzialików.

25 Night Goblins z muzykiem i sztandarem, hw/shield (GW 1992). Malowałem dawno. Pare lat temu. Dlatego z bliska zbyt ślicznie nie wyglądają, zwłaszcza że trochę się obtłukły. Jak starczy czasu to poprawię. W środku squig z modeliny (filler) dla ozdoby

Doom diver. Malowany dawno, dawno temu.

To na razie tyle. Wkrótce wrzucę więcej zdjęć, jak tylko coś domaluję

Pozdr!
ps. Gdybym nie zrobił tych zdjęć, to żył bym nieświadom tego, że moja armia ma tak poobijane nosy