Mecz Polska-Austria ME 2008
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mecz Polska-Austria ME 2008
jak tak patrzę na reakcje ludzi to chyba ludziom ciśnienie skacze z powodu Howarda Webba i jego wyimaginowanego karnego
dla przypomnienia zdjęcie fagasa
ogłaszam konkurs!
na najciekawszą klątwę związaną z warhammerem (lub inna grą fantasy) rzuconą na tego sedziego za ustawienie meczu. Może rozładuje to trochę atmosfere a i pośmiać się będzie z czego. AUTOROWI NAJCIEKAWSZEJ KLĄTWY STAWIAM PIWO!*
może ja zacznę
oby mu się Van Horstmanns Speculum podczas łapania ślimaków aktywowało!
oby mu język od goblińskich grzybków opypciał!
oby jego potomstwo do 10 pokolenia wprzód urodziło się parchate jak plaguebererzy Nurgla!
* - gdy go spotkam
dla przypomnienia zdjęcie fagasa
ogłaszam konkurs!
na najciekawszą klątwę związaną z warhammerem (lub inna grą fantasy) rzuconą na tego sedziego za ustawienie meczu. Może rozładuje to trochę atmosfere a i pośmiać się będzie z czego. AUTOROWI NAJCIEKAWSZEJ KLĄTWY STAWIAM PIWO!*
może ja zacznę
oby mu się Van Horstmanns Speculum podczas łapania ślimaków aktywowało!
oby mu język od goblińskich grzybków opypciał!
oby jego potomstwo do 10 pokolenia wprzód urodziło się parchate jak plaguebererzy Nurgla!
* - gdy go spotkam
"Proch to nic innego jak zmielony spaczeń" - król Bretonni.
- niech go ork spotka na swej drodze i wsadzi mu choppe w łeb!
- niech go gork nadepnie
- niech go chukka strzeli z bolca w dupe
- niech go gigant wsadzi w odbyt
ogólnie jestem zły, wkur*** i w ogóle... pajac z gwizdkiem odebrał nam nadzieje i jakieś szanse jeszcze na wyjście...
- niech go gork nadepnie
- niech go chukka strzeli z bolca w dupe
- niech go gigant wsadzi w odbyt
ogólnie jestem zły, wkur*** i w ogóle... pajac z gwizdkiem odebrał nam nadzieje i jakieś szanse jeszcze na wyjście...
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Oby go wagon napalonych Errantów przejechał.
A żeby chujowi na dwóch kostkach miscasty same wchodziły.
Niech go Slaanesh w swoje objęcia porwie.
Niech trafia na turniejach na same HE, Sword of the Lady Champion mając.
Niechaj stanie się jako beczka piwa, na którą natrafiło stado krasnali o suchym pysku.
I zainspirowany sygnaturka założyciela -
Niech graniczy z Imperium.
A żeby chujowi na dwóch kostkach miscasty same wchodziły.
Niech go Slaanesh w swoje objęcia porwie.
Niech trafia na turniejach na same HE, Sword of the Lady Champion mając.
Niechaj stanie się jako beczka piwa, na którą natrafiło stado krasnali o suchym pysku.
I zainspirowany sygnaturka założyciela -
Niech graniczy z Imperium.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Cóż nie to bym miał coś do gościa ale taka jedna śmieszna klątwa mi się przypomniała skoro już o klątwach temat.
Niech wszy dzieśięciu tysięcy reniferów zagnieżdżą się w jego jądrach
Niech wszy dzieśięciu tysięcy reniferów zagnieżdżą się w jego jądrach
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
Ewentualnie jeszcze klątwa rodem ze Świata Dysku -
Obyś żył w ciekawych czasach...
Obyś żył w ciekawych czasach...
znane...R.A.Salwatore bodajże IV część sagi Drizzta...ale pasujeMurmandamus pisze:Cóż nie to bym miał coś do gościa ale taka jedna śmieszna klątwa mi się przypomniała skoro już o klątwach temat.
Niech wszy dziesięciu tysięcy reniferów zagnieżdżą się w jego jądrach
Dajcie spokój z usuwaniem psotów w takiej chwili...Leszczu pisze:oj sry... moge prosić moda o usunięcie dwóch niepotrzebnych razem z tym?
Nabijacie posty na kazdym kroku a jak raz na jakis czas tragedia i kazdy chce cos powiedziec od siebie to robicie jakies problemy
żal
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. przez przypadek zrobiły mi się 3 te same posty i prosiłem, aby mod usunął niepotrzebne i nie wiem dlaczego piszesz to w tym temacie skoro ten post był w zupełnie innym...Hycki pisze: Dajcie spokój z usuwaniem psotów w takiej chwili...
Nabijacie posty na kazdym kroku a jak raz na jakis czas tragedia i kazdy chce cos powiedziec od siebie to robicie jakies problemy
żal
masz racje. żal
Niech mu Smok na jaja stanie.
Niech się Hydra na niego wypierdzi .
A to co z niego zostanie damy Zimnym na śniadanie.
Niech się Hydra na niego wypierdzi .
A to co z niego zostanie damy Zimnym na śniadanie.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
ne wiem czy to nawołuje do nienawiści, ale mnie rozwaliło:
http://i32.tinypic.com/2hocj89.jpg
Edit klątwa: Niechaj mu grapeshot jajca urwie
http://i32.tinypic.com/2hocj89.jpg
Edit klątwa: Niechaj mu grapeshot jajca urwie
putoa alasti avantoon!
Uwaga to nie jest głupi żart!
Zawsze jestem dumny gdy jadę za granicę i reprezentuję mój kraj. To będzie dla mnie fantastyczny turniej, ale to, że wraz z asystentami jesteśmy jedynymi Anglikami, zwiększa presję - wyjaśnił Webb, któremu na liniach będą pomagali Darren Cann i Mike Mullarkey.
- Być może fakt, że Anglia się nie zakwalifikowała, zmniejszy zainteresowanie turniejem, ale mam nadzieję, że tak się nie stanie. Jestem pewien, że napełnimy serca rodaków dumą. Nasze poczynania z wielką uwagę będą śledzili pozostali angielscy sędziowie - od Premier League po rozgrywki lokalne. Chcemy ich godnie reprezentować - dodał Webb,który uznawany jest za najlepszego sędziego angielskiej ekstraklasy.