Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Zawsze tak jest jak gospodarzami są kraje, które nie mają jakichś oszałamiających reprezentacji. Przecież na MŚ w Korei i Japonii było podobnie. Korea grała dobrze (to trzeba im przyznać), ale do półfinału doszła dzięki sędziom. Tak samo jest dziś, jeden z gospodarzy musi zajść jak najdalej by się kasa zgadzała. Piłka nożna to nie tylko sport, ale też biznes. My mamy pecha, że trafiamy ostatnio do grup z gospodarzami :(

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Znajomy na innym forum pisze:ja pierdolę.

jop do domu, wypierdalaj. nie mamy obrony w ogole. tam stoi jakichs czterech typow i odstawia cyrk. kurwa, powolania za zaslugi. jak to jest, ze polska reprezentacja stoi w miejscu? ogladalem wszystkie mecze do tej pory, i nawet jebani rumuni czy inni szwajcarzy sa bardziej aktywni. polacy stoja i czekaja az pilka ich trafi w ryj, albo w jaja (sorry zewlak.. chociaz w sumie i tak jestes chujowy).
obrona skandaliczna.
krzynowek to powinien wypierdolic do irlandii i tam operowac jakis wozek widlowy. klade laske na to, ze 5 lat temu strzelil gola realowi madryt, albo ostatnio jakiejs jebanej macedonii, ten typ to po prostu drewno.
smolarek nie wybiegl chyba na boisko w ogole.

nalezy nam sie wpierdol w tym meczu, powinno byc 1:5 do przerwy. a wlasciwie 0:5, bo strzelilismy ze spalonego.

Boruc mistrz.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

No ale bez przesady, żeby taki łysy ch** podarował gola gospodarzom..
Jak już jest przekupioną suką to niech sobie będzie, ale ostatni raz w życiu- powinni za takie biznesowe zagrania wykluczać z sędziowania.

W pierwszej grali Polacy z dupy i mogło wpaść wiele goli.. ale nie wpadło, bo jakoś nam się udało (może fartem, może dzięki Borucowi). W drugiej już było lepiej i nawet troche cisnęliśmy ich.
To że graliśmy gorzej nie usprawiedliwia tego cwela, który im dał bramke gratis!

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

pod koniec meczu Polacy mogli zrobic wszystko zeby zaoszczedzic czas ... wywalac pilke na aut ... posymulowac troche aby sanitariusze weszli na murawe ... zrobic zmiane ...
wiem ze nie jest to fairplay ale bylo by 1:0

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

1:0 nie byłoby wcale lepsze od 1:1, wiec nie ma się co cisnieniowac..
Polska zagrała przecietnie te dwa mecze... a grajac przecietnie nie wychodzi sie z grupy... proste.

pozdrawiam
Obrazek

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

Ja nie moge , 4:1 Holandia wrypałą Francuzom , ci to dopiero mają klasę . !!!!!!!! :D:D:D:D:D

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Post autor: max1 »

Powiem to delikatnie... ROZKLEPALI ICH JAK CHCICIELI... (zadowoleni?)
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, o 22:24 przez max1, łącznie zmieniany 1 raz.

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

Holandia ciśnie na mistrza. Najpierw Włosi, teraz Francuzi :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

max1 pisze:Powiem to delikatnie... ROZKURWILI
Max, a czy standard kultury nie pozwala na powiedzenie tego jeszcze delikatniej?

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

Holandia ruuuulez :D To są mistrzowie przyszli!!! Rozwalili 3 golami 2 najlepsze drużyny Europy z 2006 :D

Szkoda tylko ,że francuzi strzelili 1 gola ;/
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, o 22:01 przez Krzysiek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Skavenblight pisze:
Max, a czy standard kultury nie pozwala na powiedzenie tego jeszcze delikatniej?
Ależ to przecież dosadne, acz adekwatne określenie tego co się działo. Nic dodać, nic ująć.

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

okurdemol pisze:
Skavenblight pisze:
Ależ to przecież dosadne, acz adekwatne określenie tego co się działo. Nic dodać, nic ująć.
mozna napisac "zniszczyli" , "rozgromili" , "wdeptali w ziemie" i wiele innych ... troche kultury ... czas aby admini wzieli sie do roboty

a teraz co do tematu ... gratulacje dla Holandi ... zagrali niesamowicie

szkoda ze Rumunia nie wygrala z Wlochami :P
Ostatnio zmieniony 13 cze 2008, o 22:24 przez Treevill, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Szczerze mówiąc to chciałem to wycenzurować, ale się zastanowiłem i nie zgodzę się z tym co mówisz Treevill, bo Tomash napisał, że możemy kląć do woli więc myślałem, że mogę wyrzucić to co we mnei siedzi, ale skoro tak to ok... Sądziłem, że skoro admin pozwolił... ale już nie będę, sory...

okurdemol @ masz rację :D

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

wiem ze zezwolil ... ale mecz Polakow byl wczoraj ... czas sie hamowac z przeklinaniem

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ten temat i tak zostanie zamknięty za kilka godzin, więc można sobie jeszcze trochę ulżyć ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

:( Ale przeprosiłem :(

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Tomash pisze:Ten temat i tak zostanie zamknięty za kilka godzin, więc można sobie jeszcze trochę ulżyć ;)
Ten też? Myślałam, że tylko o meczu Polska-Austria... nie żebym broniła Euro, ale ono jeszcze będzie trwać ;)

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

Zbierajmy podpisy...
max1

;)

A swoją drogą to zmieniłem temten czerwony, piękny napis :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Przez pierwsze 60 minut prowadzenie Holandii było niezasłużone.
Francuzi tworzyli duzo wioęcej sytuacji, a Holendrzy głupio tracili piłke po kilku-kulkunastu nic nie wnoszących podaniach.

Ale 4:1 to genialny wynik. Rozwiały się wszystkie obawy co do tego, że footbasll zmirza w kierunku perfekcyjnej obrony i goli ze stałych fragmentów gry.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
max1
Chuck Norris

A bramka jaką strzelił Sneider (napewno źle napisałem, ale nawet nie mam pomysłu jak to napisać poprawnie) była naprawdę piękna... Zresztą wszystkie bramki oprócz Henry'ego byłby od bardzo ładnych na świetnych kończąc...

ODPOWIEDZ