Na co komu CS ?

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

zrobicie kilka turnieji i ludzie nogami zagłosują czy im się ten typ turnieji podoba. Sam się na takowy nie wybiora( chyba że kumple mnie do tego namówią ;) ).

Awatar użytkownika
Robak
Chuck Norris

Post autor: Robak »

Dzisiaj wpadlem na prosty krotki, rzeczowy i przyjazny CS ;)

W zaleznosci czym gramy modyfikujemy uzyskana liczbe punktow w poszczegolnych grach:
- Imperium -5pts
- VC - 10pts ;)
- Ogry +5pts

itd :D :D Elegancko zmiesci sie na jednej stronie ;) Ba nawet na polowce jak sie da mala czcionke ;)

A tak serio ;) Najpierw bylem za CS w sumie niewiele zmienial mi w armii WE, ale zaczalem skladac sobie rozpe demonow i mozna dac tylko GD w ten limit pts, totalnie bez sensu :/
Orki, oreczki, orczyce i orczątka :) Dla koazdego cos milego :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1188906

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Post autor: Lukaszxx »

to ja zaproponuje mojego CS
kto na tura przyniesie armie z najnowszego booka jaki wyszedł, nie może pić alkoholu na turnieju

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

WIN.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Lukaszxx pisze:to ja zaproponuje mojego CS
kto na tura przyniesie armie z najnowszego booka jaki wyszedł, nie może pić alkoholu na turnieju
gram DE, a właśnie DE lada chwila wychodzą nowe....
nie podoba mi się :roll:

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

To może - za każdy zdublowany slot gracz musi przed każdym meczem zrobić 50 pompek a za 2 steamtanki przebiec do monopolu i kupić przeciwnikowi browar i paczkę fajek ...

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

To może - za każdy zdublowany slot gracz musi przed każdym meczem zrobić 50 pompek a za 2 steamtanki przebiec do monopolu i kupić przeciwnikowi browar i paczkę fajek ...
można by to jakoś usystematyzować, skoro są pierwsze próby polemiki z moją jakże prostą propozycją np.:
-za dwa treemany stawiamy przeciwnikowi żubrówkę
-za dwa steam tanki - dwie paczki fajek
-dwa organ guny krasnoludzkie skutkowałyby stawianiem sobie piwa
pozostaje pytanie jak skutecznie obciąć demony Slaanesha?

ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Post autor: ZgnilyChlopiec »

za Slanesha fundujesz pobyt jedno godziny w lokalu o dzwiecznej nazwie Venus i uciechy z nim zwiazane
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Albo mykasz pod stół i robisz coś za 10 zł ;)
Release the Przemcio!

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

"W paszczu tricjet" ROTFL

ZgnilyChlopiec
Mudżahedin

Post autor: ZgnilyChlopiec »

Jesli gracz posiada oddzial konny co ture swoja i przeciwnika rzuca k6 za kazdego jezdzca na 6 spada z konia i formu oddzial piechoty z lancami natomiat jego kon porusza sie 3k6 in randomly direction :D

Jezdzcy stworzen latajacych spadaja tez na 6 tylko ze podczas lotu na dol dostaja 2d6 hitow z S8
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!

Piotr3K
Kretozord

Post autor: Piotr3K »

I jeśli jest jakiś domek na stole to musi się przed nim zatrzymać żeby napoić konie (wyjątek- jak skonwertujesz jeźdźców na arabach z wielbłądami, nie będą podlegali tej zasadzie :P )

Awatar użytkownika
Lukaszxx
Chuck Norris

Albo mykasz pod stół i robisz coś za 10 zł
uważam że mykanie pod stół w żaden sposób nie ogranicza Slaaneshowców, trzeba coś wymyślec, żeby i gracze tej armii poczuli się jakoś dotknięci przez ten CS
i dlaczego za 10 zł - co ty masz na myśli ?
za Slanesha fundujesz pobyt jedno godziny w lokalu o dzwiecznej nazwie Venus i uciechy z nim zwiazane
oczywiście dopiero po wejściu do klubu Venus okazuje się że nie ma tam ludzkich kobiet, tylko banda ogrów w kostiumach sado-maso

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Jedynym wyjściem z tej chorej sytuacji jest bojkot turniejów organizowanych na CS - wystarczy olać ze 2 - 3 i wybijemy z głowy takie wiejskie pomysły :D

Dlatego Apeluje NIE CHODZIĆ NA TURNIEJE ORGANIZOWANE NA JAKIKOLWIEK CS - NIE DAWAĆ ARGUMENTÓW DZIECIOM I NIEUDACZNIKOM

Prezes stowarzyszenia JCS - czyli J.... CS-y

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

THE_END

daruj sobie...

moze pozwolisz o tym zadecydowac graczom czy zagraja na jakims turnieju czy nie.

Zauwaz ze lagodny CS wcale nie zniecheca ludzi do gry.

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

"moze pozwolisz o tym zadecydowac graczom czy zagraja na jakims turnieju czy nie."

A czy ja im zabraniam ? Mówię tylko że jeśli się na taki turniej udadzą to podpisują się pod CS-ami w ogóle i dają argumenty ich zwolenikom. Każdy zrobi jak chce natomiast apelować mi wolno - chcesz sobie chodzić ? Na zdrowie - nie zabraniaj innym ich bojkotować.

Awatar użytkownika
Toni
Wodzirej

Post autor: Toni »

Myślę, że skoro turnieje z CS, to także osobna liga, bo to niewiele zmieni i tak.

Trzeba tylko ustalić jeden słuszny compscore - to jest do zrobienia wbrew pozorom :)

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

"Myślę, że skoro turnieje z CS, to także osobna liga, bo to niewiele zmieni i tak."

I tu cię zaskoczę - zgadzam się - nie może być tak żeby 1 turniej był na CS i jest liczony do ligi a 2 turniej nie jest na CS i też jest liczony - wtedy liga i ranking nic nie obrazują.

twardochleb
Chuck Norris

Post autor: twardochleb »

"Myślę, że skoro turnieje z CS, to także osobna liga, bo to niewiele zmieni i tak."

I tu cię zaskoczę - zgadzam się - nie może być tak żeby 1 turniej był na CS i jest liczony do ligi a 2 turniej nie jest na CS i też jest liczony - wtedy liga i ranking nic nie obrazują.
A dlaczego nie moze? Bo Ty tak powiedziales?

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Nie - bo to tak jakbyś w jednej lidze grał w koszykówkę a potem w piłkę nożną - gra na CS i bez niego to 2 rożne rzeczy - dajmy na to Robson - nr 1 nie zgadza się z CS i jako protest nie jeździ na turnieje na nim robione - jeśli będą się liczyć do ligi to wymusisz na nim obecność a co za tym idzie podpisanie się pod beznadziejnym CS-em - Nie możesz kogoś zmuszać do grania na zasady które wymyślasz - a to właśnie chcesz po cichu zrobić :)

Na zdrowie :)

ODPOWIEDZ