Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

Patryk pisze:A co do zawodów i szybkiego zjechania wagi widziałem kiedyś w TV jak gość jeździł na rowerku w saunie przez 16h, z przerwami krótkimi żeby nie zemdlał :D
Taa...przed jakas walka to bylo...dodatkowo ubrali go w jakis gumowy kombinezon. Bez kitu, koles mnie zabil...

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Zdałem! :D
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

A co zdałeś ?

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Do 3 klasy Obrazek . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50% :P . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych Obrazek . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić :D . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka :P .
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

TomCio pisze:Do 3 klasy Obrazek . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50% :P . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych Obrazek . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić :D . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka :P .
No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnie ;)

W sumie... w 1. liceum miałam 5 zagrożeń i jakoś żyję. I nawet na studiach jestem... coraz częściej dochodzę do wniosku, że studia na których średnio mi zależy to dobry wynalazek, zwłaszcza obca filologia. Raz, że będę mieć wyższe wykształcenie i znajomość języka, a dwa, że nie boję się aż tak wszelkich sesji. Gdybym była na prawie, to bym przed sesją srała po gaciach że mogę ze studiów wylecieć i co wtedy. Tutaj nawet jeśli, to żal będzie mniejszy, więc i mniejszy strach.

Poza tym, nikogo nie skrzywdzę jako nauczycielka, bo blok pedagogiczny w cholerę rzuciłam. Same plusy.

Jedynie kiedy okazuje się, że studenci prawa lepiej mnie kojarzą niż studenci z mojego własnego wydziału, to jakoś żal, że tego WOSu na maturze nie zdawałam :D Ale jak się nie ma co się lubi na studiach, to się ma po...

Kiedy kończy się Euro?
Będę odcinać z centymetra ;)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Skavenblight pisze:
TomCio pisze:Do 3 klasy Obrazek . Z matmy była lipa troszkę, ale dzisiaj coś tam pisałem z 6 innymi osobami. Ja zaliczyłem i jeszcze 2 typa, a 3 pozostałych nie wiadomo, bo powiedziała, że powie im w poniedziałek. 1 na 100% nie zda, a drugi i trzeci na 50% :P . Tylko dziwi mnie to czemu inni co się gorzej ode mnie uczą dostali 2 od razu, a ja musiałem zaliczać ;/ . W sumie sie nie dziwie. Z 26 osób 20 u niej było zagrożonych Obrazek . Do kolesia korepetytor przyszedł i ten mu pokazał zadanie domowe to on sam nie umiał zrobić :D . Z polskiego mi 2 wystawiła, bo 1 semestr zaliczyłem to już wbiłem w nią dzisiaj i nie poszedłem na polaka :P .
No, ładnie, ładnie. Ale w przyszłym roku popakuj trochę więcej w naukę, niż w mięśnie ;)
Powiem Ci, że nigdy się dobrze nie uczyłem i to nie jest tak, że olewam to, bo jak trzeba to się uczę. Ale w sumie leje na oceny, ważne żeby zdać, potem maturę napisać. W gimnazjum też oceny miałem ch***we, a egzamin napisałem najlepiej w mojej klasie :shock2: .

EDIT: Koniec z tą redukcją. Je**e to. Za dużo mi z reszty poleciało.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

No widziałam na NK że szczupły jesteś bardzo... chociaż i tak góra mięśni :D

O, w tym roku rejestracja jakoś bezbolesna, a i USOS przyjazny. Wyczuwam w nim jakiś podstęp... jakiś haczyk... to niemożliwe, by USOS stał się najlepszym przyjacielem studenta. Nie bez powodu nazwano go Uniwersyteckim Systemem Odsiewania Studentów ;)

Sykstus
Masakrator

Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Powiedz no mi SB kiedy się wybierasz w moje okolice żebym wiedział na kiedy pieski do mordki pomalować :P
25.06 - ach, już za 10 dni! - przyjeżdżamy do Muszyny, no i ja przynajmniej 2 tygodnie tam będę, jeśli nie dłużej. Więc któregoś dnia zrobimy Ci nalot, oczywiście uprzedzając o tym fakcie :D Co do piesków, to jakby Ci pomalowanych brakowało, pewnie zdążę do tego czasu jakieś maznąć, bo mam projekt wakacyjny: 2 bandy WH do pomalowania :D oczywiście żadna z nich nie jest moja... ;)

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Woodi a gdzie Ty chcesz grać w Mordheima? Makieta z tego co pamiętam widziała lepsze czasy :?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sa!nt pisze:Woodi a gdzie Ty chcesz grać w Mordheima? Makieta z tego co pamiętam widziała lepsze czasy :?
Spokojnie, standard polski to i tak tacki po mięsie ;)

Sykstus
Masakrator

Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów :)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Sykstus pisze:Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów :)
Dorzucisz jeszcze papierową latarnię od Necra i będziemy grali :D

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Walę już tą redukcje. 2 tyg, 7 cm z pasa, w sumie tyle mi starczy. 83 w pasie, 77 w tali i jest ok. Od jutra dorzucam 1500 kcal do diety Obrazek .
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ależ Ci zazdroszczę, Tomcio. Głównie determinacji i wolnego czasu ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Sykstus
Masakrator

Skavenblight pisze:
Sykstus pisze:Widziała, widziała ale jeszcze jest :p W sumie to więcej teraz gruzów :)
Dorzucisz jeszcze papierową latarnię od Necra i będziemy grali :D
Baa podstawa :P Można tez dorzucić resztki statku Smów z Macrage-a :P

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

Takie pytanie - czy GW przypadkiem mnie podniosło znowu cen? Bo taki zwykły blister który był kiedyś po 8Ł teraz jest po 12... Czy raczej Się pomyliłem?

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Jak się ustawicie na Mordke w NS to dajcie znać kiedy (termin), prośba bo po zakończeniu roku prawdopodobnie jadę na działke na wkacje i raczej nie bedę miał co robić, a do NS mam busika, 30 minut i jestem :>

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Motyl pisze:Jak się ustawicie na Mordke w NS to dajcie znać kiedy (termin), prośba bo po zakończeniu roku prawdopodobnie jadę na działke na wkacje i raczej nie bedę miał co robić, a do NS mam busika, 30 minut i jestem :>
Git, wreszcie byśmy poznali młodą krew z Krakowa ;)
Staruszki już rzadko się do nas wybierają :( chociaż ostatnio byli, owszem, i to nawet sztuk 4 :)

Awatar użytkownika
Motyl
Oszukista

Post autor: Motyl »

Ja tam bardzo chętnie pogram i może będę miał motywacje żeby coś pomalować :>

Skaven Pm

Zablokowany