Wardancer Kindred a Great Weapon
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Wardancer Kindred a Great Weapon
Czy woodelficki bohater z Wardancer Kindred może używac GreatWeapon? Tworząc armię w ArmyBuilderze nie mam takiej mozliwości, a nie doszukałem sie takiego ograniczenia nigdzie w Army Booku.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Tak.Boogy pisze:Dlaczego nie ma premii do siły? Gdzie to jest napisane? Czyżbym coś przeoczył?
Uść Sędziowskie Listodad 2006
g) Bohater z "wardancer weapons" nie otrzymuje bonusów za posiadanie broni dwuręcznych, dwóch broni itp. - nadrzędna jest zasada "wardancer weapons", która zastępuje wszystkie normalne zasady broni
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
uuuu, boogy, ale zeście mnie zwałowali na turnieju mój biedny bruiser powinien dostawać z S5, a nie 7!!! i dlatego zginął w I turze A mówiłem, że jest tak, jak ja myślę.
Naturalnie nie wiele to zmieniało bo i tak trafiałem go na 6'kach, wiec predzej czy pozniej by mnie zabil, chociaz przy odrobinie szczescia...
Naturalnie nie wiele to zmieniało bo i tak trafiałem go na 6'kach, wiec predzej czy pozniej by mnie zabil, chociaz przy odrobinie szczescia...
ech panowie... toz to podstawowa zasada gracza WE zeby wiedzial co ma w AB... przeciez wyraznie jest tam napisane ze niewazne jakiej broni uzywa wardaner to i tak ma +1A i +1S w szarzy... trzeba wracac i na turnieje znowu pojezdzic w okolicy
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Asarnil - na turnieju sprawa wyszła niechcący. Po prostu byłem tego nieświadomy. Twoje watpliwosci na turnieju daly mi do myslenia i szukałem w Army Booku WE ale nie znalazłem żadnych restrykcji co do Wardancer Kindred. Wojtek machal rozpiske na kartce i w niedziele sprobowalem ja wpisac w AB. No i wtedy wystapil error . Zwałowanie wyszło niechcący i w ramach rekompensaty spotkamy sie na wypicie jakiegos Bugman XXX [/b]
hehe boogy, a wypijem, wypijem.
a co do wała nie mam pretensji, ufam, że nieświadomie popelniony
a co do wała nie mam pretensji, ufam, że nieświadomie popelniony