Wardancer Kindred a Great Weapon

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

Zablokowany
Awatar użytkownika
Boogy
Pseudoklimaciarz

Wardancer Kindred a Great Weapon

Post autor: Boogy »

Czy woodelficki bohater z Wardancer Kindred może używac GreatWeapon? Tworząc armię w ArmyBuilderze nie mam takiej mozliwości, a nie doszukałem sie takiego ograniczenia nigdzie w Army Booku.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

moze... ale i tak nie m za nia bonusu do sily...

Awatar użytkownika
Boogy
Pseudoklimaciarz

Dlaczego nie ma premii do siły? Gdzie to jest napisane? Czyżbym coś przeoczył?

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Boogy pisze:Dlaczego nie ma premii do siły? Gdzie to jest napisane? Czyżbym coś przeoczył?
Tak.

Uść Sędziowskie Listodad 2006

g) Bohater z "wardancer weapons" nie otrzymuje bonusów za posiadanie broni dwuręcznych, dwóch broni itp. - nadrzędna jest zasada "wardancer weapons", która zastępuje wszystkie normalne zasady broni
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Boogy
Pseudoklimaciarz

Dzięki, to wyjaśnia sprawę.[/url]

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

uuuu, boogy, ale zeście mnie zwałowali na turnieju ;) mój biedny bruiser powinien dostawać z S5, a nie 7!!! i dlatego zginął w I turze :( A mówiłem, że jest tak, jak ja myślę.
Naturalnie nie wiele to zmieniało bo i tak trafiałem go na 6'kach, wiec predzej czy pozniej by mnie zabil, chociaz przy odrobinie szczescia...

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

ech panowie... toz to podstawowa zasada gracza WE zeby wiedzial co ma w AB... przeciez wyraznie jest tam napisane ze niewazne jakiej broni uzywa wardaner to i tak ma +1A i +1S w szarzy... trzeba wracac i na turnieje znowu pojezdzic w okolicy ;)
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Boogy
Pseudoklimaciarz

Asarnil - na turnieju sprawa wyszła niechcący. Po prostu byłem tego nieświadomy. Twoje watpliwosci na turnieju daly mi do myslenia i szukałem w Army Booku WE ale nie znalazłem żadnych restrykcji co do Wardancer Kindred. Wojtek machal rozpiske na kartce i w niedziele sprobowalem ja wpisac w AB. No i wtedy wystapil error ;). Zwałowanie wyszło niechcący i w ramach rekompensaty spotkamy sie na wypicie jakiegos Bugman XXX ;)[/b]

Awatar użytkownika
Asarnil
Oszukista
Kontakt:

Post autor: Asarnil »

hehe boogy, a wypijem, wypijem.
a co do wała nie mam pretensji, ufam, że nieświadomie popelniony ;)

Zablokowany