Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
http://www.youtube.com/watch?v=cXzghzkn ... re=related
uhauhahahahhahahha wymiękłem
hahhahahuauhauhauhuhauhauhuha
uhauhahahahhahahha wymiękłem
hahhahahuauhauhauhuhauhauhuha
Z tego co wiem to całe "uber micro" to szybkie walkowanie klawiatury (z odzwierciedleniem w grze oczywiscie, nie na pale) w grach typu RTS, a koleś pokazał tylko jakies wycinki z gier które rzekomo wygrał (z tym tez jest zabawna sprawa, bo moment z Warcrafta 3 to jego wlasna wyedytowana mapa (patrz na minimapie =Busted). Chciał pokazac jaki jest spoko (zdjecie na koniec), ale mu nie wyszło
Mnie to śmieszy ;]
100 sposobów na otwarcie butelki z piwem
Wiekszość sposobów oklepana ale zdarzaja się bardzo oryginalne jak np.
-ten z 1min 27sec
-i ten z 1 min 45sec jak laska otwiera browarka plyta CD
Wiekszość sposobów oklepana ale zdarzaja się bardzo oryginalne jak np.
-ten z 1min 27sec
-i ten z 1 min 45sec jak laska otwiera browarka plyta CD
-
kurka_z_podworka
- Kretozord
Mają jakieś słabiej zakapslowane piwa.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- Paraszczak
- Falubaz
Dokładnie...właśnie straciłem 2 płytki...
Gratuluję Wszelkich prób z nie metalowymi elementami w przypadku polskich piwek
Niektóre z pokazanych metod sprawdzają się tylko przy kilku zachodnich markach, nie dostepnych niestety u nas, ze specjalnymi kapslami ciśnieniowymi.
Nie dość że na zachodzie mają marne piwa to jeszcze kiepskie kapsle;)
Nie dość że na zachodzie mają marne piwa to jeszcze kiepskie kapsle;)
- swieta_barbara
- habydysz
Lol, co Ty gadasz. Piwo otwieram komorka juz z 5 lat, plyta CD tez sie da, i to nawet podobna metoda, jak ta przedstawiona na filmie, tylko ze nacisk zwiekszac trzeba stopniowo, az do zupelnego otwarcia piwa. Sprawdzone na Specjalu i Krolewskim (Najlepszym Piwie Na Swiecie).
Zależy co kto lubiswieta_barbara pisze: Sprawdzone na Specjalu i Krolewskim (Najlepszym Piwie Na Swiecie).
Cały paten z tymi piwami 0,25 na filmie jest taki że to kapsle Twist Push Up. Po naciśnięciu kapsla z góry wystarczy przekrecic i jest juz otwarte. Siła trzymania kapsla po tym jest taka że i kartką papieru się da otworzyć. Osobiście nie naciskając otwierałem takie paznokciem kciuka.
Dla mnie mistrzostwem świata w otwieraniu kapsli jest numer - na oczko
E tam macie problemy, bezproblemowo się puszkę otwiera 
-
kurka_z_podworka
- Kretozord
...i pije się jakieś stopy aluminium 
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Tak jak Smok napisał, kudosy dla twardzieli otwierających powiekąSMOK pisze:Dla mnie mistrzostwem świata w otwieraniu kapsli jest numer - na oczko
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
no to czas sobie autobana założyć 
putoa alasti avantoon! 
- Paraszczak
- Falubaz
Dla mnie to i tak Skavenblight robi większą masakrę...5k jeszcze jej nie stuknęło, ale średnio pisze prawie 11(!!!) postów dziennie.