CO jescze?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
CO jescze?
to ja pierwszy
wymieniam tu główne 4:
1) RPG-i-kilkuletni staz jako MG do WHFRP , osobiście uważam starą edycje za lepszą, ale cóż...
2)nałogowo meczę gitare (proszę bez skojarzeń ), poprostu lubie na niej grać, co niekoniecznie odpowiada sasiadom. Jeden minus: przez zakup nowego wiosła straciłem możliwość zakupu 11 pudełek figurek
3) terrarystyka: mam kilka pajączków i inych zwierzątek, ogólnie dobrze mi sie z nimi mieszak, moim rodzicom już nie....
4)rysunek: taaa od małego , uwielbiam rysować, co niekoniecznie oznacza że mam talent rodzice zawsze wysyłali mnie na jakies warsztaty, to czegoś tam sie nauczyłem..
wiem że niektóre tematy pośrednio mówią o naszych zainteresowaniach i gustach, a to muzycznych, a to kto lubi mangi itd. Ale tu można by to jakos podsumować, gdyby ktos chciał sie podzielić tą wiedzą, to może to zrobic. A może się okaże że bedzie tu nowy temat do rozmowy, bo trafią się dwie osoby z identycznym hobby nr2, bo nr 1 jest oczywiście WFB
bądź popostu znajdzię się wolny bębniarz do zespołu
wymieniam tu główne 4:
1) RPG-i-kilkuletni staz jako MG do WHFRP , osobiście uważam starą edycje za lepszą, ale cóż...
2)nałogowo meczę gitare (proszę bez skojarzeń ), poprostu lubie na niej grać, co niekoniecznie odpowiada sasiadom. Jeden minus: przez zakup nowego wiosła straciłem możliwość zakupu 11 pudełek figurek
3) terrarystyka: mam kilka pajączków i inych zwierzątek, ogólnie dobrze mi sie z nimi mieszak, moim rodzicom już nie....
4)rysunek: taaa od małego , uwielbiam rysować, co niekoniecznie oznacza że mam talent rodzice zawsze wysyłali mnie na jakies warsztaty, to czegoś tam sie nauczyłem..
wiem że niektóre tematy pośrednio mówią o naszych zainteresowaniach i gustach, a to muzycznych, a to kto lubi mangi itd. Ale tu można by to jakos podsumować, gdyby ktos chciał sie podzielić tą wiedzą, to może to zrobic. A może się okaże że bedzie tu nowy temat do rozmowy, bo trafią się dwie osoby z identycznym hobby nr2, bo nr 1 jest oczywiście WFB
bądź popostu znajdzię się wolny bębniarz do zespołu
co jeszcze??
po wfb, a moze przed albo na równi stoji muzyka Tak jestem pasjonatem i zapaleńcem muzycznym. rodzaj to od rocka po hevy metal, przechodząc od zeppelinów kończąc na ozzym...
i wiele innych rzeczy, troche mniej troche wiecej, lubiałem rysować a bardziej malować szczególnie olejami, kiedyś chodizłem do galerii czwiczyć warsztat niestety lenistwo nie pozwoliło mi tego dalej kontynuować. Na gitarze też próbowałem, a nawet próbuje się uczyć, nie mam swego wiosął ale brat ma i to przez to czasem biore instrument do ręki.
A przez ajkies ostatnie 2\3 lata trace strasznie duzo czasu, oj bardzo duzo czasu na wałęnsaniu się po knajpach i to jest jakby takie najbardziej czasochłonne i nie koneicnzie dobre
po wfb, a moze przed albo na równi stoji muzyka Tak jestem pasjonatem i zapaleńcem muzycznym. rodzaj to od rocka po hevy metal, przechodząc od zeppelinów kończąc na ozzym...
i wiele innych rzeczy, troche mniej troche wiecej, lubiałem rysować a bardziej malować szczególnie olejami, kiedyś chodizłem do galerii czwiczyć warsztat niestety lenistwo nie pozwoliło mi tego dalej kontynuować. Na gitarze też próbowałem, a nawet próbuje się uczyć, nie mam swego wiosął ale brat ma i to przez to czasem biore instrument do ręki.
A przez ajkies ostatnie 2\3 lata trace strasznie duzo czasu, oj bardzo duzo czasu na wałęnsaniu się po knajpach i to jest jakby takie najbardziej czasochłonne i nie koneicnzie dobre
-
- Kretozord
1.rpgowanie w roli dlugoletniego gracza i dorywczego MG
2. ostatnimi czasy ASG
2. ostatnimi czasy ASG
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Duzo tego
1. Niegdys sztuki walki ( 3 lata Aikido , 6 miechow Taekwondo , od 2 lat tylko teoria sie interesuje a praktyka zniknela
2. Siatkowka ( 4 lata w rep LO , 3ecie miejsce z nia na wszystkie szkoly ponadgimnazjalne w Bydzi )
3. Silownia ( to od roku , teraz to juz na to tylko mam czas
4. Muzyka ( tutaj przede wszystkim amerykanski rap)
5. Literatura zwiazana przede wszystkim z fantastyka
6. Snowboard ( to maniakalnie , planuje zrobic sobie instruktora
7. Dobre kino
8. Psy ( intersuje sie wszystkim co z nimi zwiazane rasami , szkoleniem itd)
To tak te rzeczy , ktore z miejsca moge wymienic , a pewnie jeszcze zapomnialem o sporej ilosci
EDIT : no tak przypomnialem sobie o kilku rzeczach jak inni zaczeli pisac w sumie ja to wszystko klasyfikuje jako hobby , a nie jako zianteresowania tylko , bo poswiecam wszystkiemu sporo czasu
9. Polityka ( zboeczenie przez kierunek studiow )
10 . Historia ( nie ma jak miec babcie historyczke i byc zaszczepiony historia w wieku 5 lat
11. Piwo - oj tak moze nie pije ostatnio duzo , ale piwosz ze mnie spory , uwielbiam probowac piwa kazdej marki ( no moze nie te za 1,10 )
1. Niegdys sztuki walki ( 3 lata Aikido , 6 miechow Taekwondo , od 2 lat tylko teoria sie interesuje a praktyka zniknela
2. Siatkowka ( 4 lata w rep LO , 3ecie miejsce z nia na wszystkie szkoly ponadgimnazjalne w Bydzi )
3. Silownia ( to od roku , teraz to juz na to tylko mam czas
4. Muzyka ( tutaj przede wszystkim amerykanski rap)
5. Literatura zwiazana przede wszystkim z fantastyka
6. Snowboard ( to maniakalnie , planuje zrobic sobie instruktora
7. Dobre kino
8. Psy ( intersuje sie wszystkim co z nimi zwiazane rasami , szkoleniem itd)
To tak te rzeczy , ktore z miejsca moge wymienic , a pewnie jeszcze zapomnialem o sporej ilosci
EDIT : no tak przypomnialem sobie o kilku rzeczach jak inni zaczeli pisac w sumie ja to wszystko klasyfikuje jako hobby , a nie jako zianteresowania tylko , bo poswiecam wszystkiemu sporo czasu
9. Polityka ( zboeczenie przez kierunek studiow )
10 . Historia ( nie ma jak miec babcie historyczke i byc zaszczepiony historia w wieku 5 lat
11. Piwo - oj tak moze nie pije ostatnio duzo , ale piwosz ze mnie spory , uwielbiam probowac piwa kazdej marki ( no moze nie te za 1,10 )
Ostatnio zmieniony 8 lut 2007, o 11:53 przez Ziemko, łącznie zmieniany 1 raz.
B_sk kasuj posty ile wlezie , bo znow spamer Chory sie dorwal , a widac to zarazliwe ( tego posta tez skasuj )
Bez przesady, to zostawię, bo potem się dowiaduję, że terror i cenzurę wprowadzam. Ale wolałbym, żeby jednak posty były choć trochę na temat.
A co do szeroko pojętego hobby, to:
Koszykówka-5 lat trenowałem, teraz sobie w lidze amatorskiej pogrywam
Piłka nożna-też amatorska liga szóstek
Lubię sobie też posłuchać czegoś, przeczytać książkę, czy dobry film obejrzeć, ale nie nazwałbym tego hobby.
No i lubię wypić trochę wódki i skoczyć sobie do klubu i to nawet bardzo, ale też nie jestem pewien czy to hobby można nazwać.
A co do szeroko pojętego hobby, to:
Koszykówka-5 lat trenowałem, teraz sobie w lidze amatorskiej pogrywam
Piłka nożna-też amatorska liga szóstek
Lubię sobie też posłuchać czegoś, przeczytać książkę, czy dobry film obejrzeć, ale nie nazwałbym tego hobby.
No i lubię wypić trochę wódki i skoczyć sobie do klubu i to nawet bardzo, ale też nie jestem pewien czy to hobby można nazwać.
A licky boom boom down!!!
Różnie bywało, ale los podrzucił mi WFB i inne hobby uprawiam bardzo spontanicznie .
- dobry film,
- muzyka,
- dobra książka (gł. fantastyka),
- rysunek,
- fotografia (amatorska, ale daje radę ),
- koszykówka (rekreacyjnie),
- wszystko co związane z komputerem (od programowania po grafikę),
No to chyba tyle na tą chwilę .
- dobry film,
- muzyka,
- dobra książka (gł. fantastyka),
- rysunek,
- fotografia (amatorska, ale daje radę ),
- koszykówka (rekreacyjnie),
- wszystko co związane z komputerem (od programowania po grafikę),
No to chyba tyle na tą chwilę .
.
1. muzyka, alternatywna, szeroko rozumiana... ale glownie hardcore, nu-metal, praktycznie wszystko i to maniakalnie... no bez disco polo, debilnego techno i murzynskiego hip hopu... (i nawet jest wyzej w hierarchii niz WFB )
2. filmy, a dokladniej kolekcjonowanie DVD (to od mniej wiecej roku ), dobre filmy warto dodac
3. po graniu w WFB hobbystycznie zajmuje sie zarabianiem na WFB i idzie mi to dosc dobrze
4. piwo, duzo piwa , ale jakos nie lubie pic na turniejach, rozgraniczam WFB od imprez i zawsze rozgraniczalem... na czym cierpi moj wizerunek w srodowisku WFB
jeszcze wiadomo interesuje sie pilka, szeroko rozumianymi wydarzeniami sportowymi, samochodami itp, ale tego hobby bym nie nazwal, bo hobby to cos co robi sie w miare regularnie i co sprawia jakąs radoche, a ja ani nie kibicuje regularnie, a i czasami zupelnie mnie to nie bawi, wrecz mnie meczy
pzdr !!
2. filmy, a dokladniej kolekcjonowanie DVD (to od mniej wiecej roku ), dobre filmy warto dodac
3. po graniu w WFB hobbystycznie zajmuje sie zarabianiem na WFB i idzie mi to dosc dobrze
4. piwo, duzo piwa , ale jakos nie lubie pic na turniejach, rozgraniczam WFB od imprez i zawsze rozgraniczalem... na czym cierpi moj wizerunek w srodowisku WFB
jeszcze wiadomo interesuje sie pilka, szeroko rozumianymi wydarzeniami sportowymi, samochodami itp, ale tego hobby bym nie nazwal, bo hobby to cos co robi sie w miare regularnie i co sprawia jakąs radoche, a ja ani nie kibicuje regularnie, a i czasami zupelnie mnie to nie bawi, wrecz mnie meczy
pzdr !!
Jak kazdy prawdziwy samiec - motoryzacja (w tym nacisk na tuning i wyscigi na 1/4 mili )
Trochę tego mam, a podeprę się cytatem z poprzednika
- szermierka historyczna (rapier, lewaki, szabla) z nastawieniem na szermierkę (nie stroje czy hierarchię). Współdziałałem ze Szczepanem Twardochem (może ktoś kojarzy naszą stronę). Z braku czasu dłuższa przerwa.
- co idzie za dwoma poprzednimi - broń wszelkiego rodzaju (palna, biała, samobieżna )
- jazda konna
Z takich "mniej samczych" to:
- podróże. Małe (rower, konno, biegówki czy marsz z kijami) i większe (m. in. Ukraina, a w ostatnim roku koło podbiegunowe - Spitsbergen. Jeśli kogoś intersują zdjęcia ze Szpica, to może pooglądać tutaj.)
- historia, zwłaszcza mlitarna - chyba jak większość tutaj No i lokalna.
- książki i muzyka,
- zdjęcia - amatorsko, ale dorobiłem się wystawy prac, pucharu w konkursie PTTK, a 7 marca kolejna wystawa w Gliwicach (zapraszam! ),
- aikido - obecnie niestety przerwa, ale zaniedługo mam zamiar wrócić.
Jeszcze trochę by się znalazło, ale wyliczyłem takie najważniejsze. I jeszcze w powyższe trzeba gdzieś wcisnąć WFB.
Pozdrawiam,
Krzysiek
- strzelectwo: pneumatyczne, mały kaliber (.22), większy kaliber (9 mm para czu makarov), jeszcze większy kaliber ( kałasz, .30-06) i śrutówki. Dorobiłem się patentu strzeleckiego. Z pozwolenia, przy obecnym nastawienu policji do tego tematu, zrezygnowałem.szczurek pisze:Jak kazdy prawdziwy samiec -
- szermierka historyczna (rapier, lewaki, szabla) z nastawieniem na szermierkę (nie stroje czy hierarchię). Współdziałałem ze Szczepanem Twardochem (może ktoś kojarzy naszą stronę). Z braku czasu dłuższa przerwa.
- co idzie za dwoma poprzednimi - broń wszelkiego rodzaju (palna, biała, samobieżna )
- jazda konna
Z takich "mniej samczych" to:
- podróże. Małe (rower, konno, biegówki czy marsz z kijami) i większe (m. in. Ukraina, a w ostatnim roku koło podbiegunowe - Spitsbergen. Jeśli kogoś intersują zdjęcia ze Szpica, to może pooglądać tutaj.)
- historia, zwłaszcza mlitarna - chyba jak większość tutaj No i lokalna.
- książki i muzyka,
- zdjęcia - amatorsko, ale dorobiłem się wystawy prac, pucharu w konkursie PTTK, a 7 marca kolejna wystawa w Gliwicach (zapraszam! ),
- aikido - obecnie niestety przerwa, ale zaniedługo mam zamiar wrócić.
Jeszcze trochę by się znalazło, ale wyliczyłem takie najważniejsze. I jeszcze w powyższe trzeba gdzieś wcisnąć WFB.
Pozdrawiam,
Krzysiek
- Bladeweaver
- Mudżahedin
A wiciec tak ...
Muzyka ... jaka pisalem w innym temacie ... pozatym wszystko co sie z nia wiarze tzn:styl ubierania, zloty, moze takze styl zycia bo uwielbiam szlajac sie z browcem po miescie i przesiadywac w knajpach ... a i bojki nie sa mi obce ...
Polityka wewnetrzna jak i swiatowa - poprostu lubie wiedziec co sie dzieje dookola i na czym swiat stoi
Historia choc teraz niestety to hobby poupada
RPG szeroko pojete wieloletni staz jako gracz ...
Manga i Anime - o tym co lubie mozna poczytac w innym temacie
Militaria - do tego stopnia iz bylem w grupie paramilitarnej patronowanej przez SG po 2 latach przerwa jakis rok poltora i potem ochotniczo odbyta zasadnicza sluzba wojskowa ... teraz zaluje ze nie zostalem ...
To takie glowne z moich zainteresowan
PS: Sorry za brak polszczyzny lecz klawaitura odmawia mi posluszenstwa mimo tego ze ja karmie i poje regularnie ...
Muzyka ... jaka pisalem w innym temacie ... pozatym wszystko co sie z nia wiarze tzn:styl ubierania, zloty, moze takze styl zycia bo uwielbiam szlajac sie z browcem po miescie i przesiadywac w knajpach ... a i bojki nie sa mi obce ...
Polityka wewnetrzna jak i swiatowa - poprostu lubie wiedziec co sie dzieje dookola i na czym swiat stoi
Historia choc teraz niestety to hobby poupada
RPG szeroko pojete wieloletni staz jako gracz ...
Manga i Anime - o tym co lubie mozna poczytac w innym temacie
Militaria - do tego stopnia iz bylem w grupie paramilitarnej patronowanej przez SG po 2 latach przerwa jakis rok poltora i potem ochotniczo odbyta zasadnicza sluzba wojskowa ... teraz zaluje ze nie zostalem ...
To takie glowne z moich zainteresowan
PS: Sorry za brak polszczyzny lecz klawaitura odmawia mi posluszenstwa mimo tego ze ja karmie i poje regularnie ...
No i miło tak poczytać, że jednak nie samym WFB żyjecie, a nawet Fanatyk, takim kompletnym fanatykiem nie jest choć napewno troche jednak jest
własnie czytając te posty przypomniałem sobie o łucznictwie, niestety, z dwa miesiące nie strzelałem z braku czasu
własnie czytając te posty przypomniałem sobie o łucznictwie, niestety, z dwa miesiące nie strzelałem z braku czasu
Dobra no to tak
- Modelarstwo (głównie RC)
- terrarystyka narazie dużo zwierzaków nie mam ale z czasem stan ten się zmieni
- po feriach zapisuje się na Karate, ale wymienię już teraz
- Wh40k. Całkiem przyjemnie się w to gra, ale wole Battla
To chyba tyle.
Pozdrawiam!
- Modelarstwo (głównie RC)
- terrarystyka narazie dużo zwierzaków nie mam ale z czasem stan ten się zmieni
- po feriach zapisuje się na Karate, ale wymienię już teraz
- Wh40k. Całkiem przyjemnie się w to gra, ale wole Battla
To chyba tyle.
Pozdrawiam!
- mój Kocurek
- humanistyka (całość, z głównym naciskiem na doktryny polityczno-prawne, ale także historia, stosunki międzynarodowe, kulturoznawstwo, filozofia, ostatnio zabieram się za nadrabianie zaległości w literaturze)
- gryzonie (szczur i chomiki), podziwiam ich wolę życia
- coraz bardziej cenię sobie dobrą kuchnię
- kiedyś zwykłe RPG, dziś sporadycznie komputerowe (ale jak już trafię na coś ciekawego to gram po 16h dziennie)
- horrory i science fiction, francuskie kryminały
- niektóre anime (jeśli są dobrze narysowane)
- dyskusje na forum (nałóg)
- knajpy ostatnio mniej
- humanistyka (całość, z głównym naciskiem na doktryny polityczno-prawne, ale także historia, stosunki międzynarodowe, kulturoznawstwo, filozofia, ostatnio zabieram się za nadrabianie zaległości w literaturze)
- gryzonie (szczur i chomiki), podziwiam ich wolę życia
- coraz bardziej cenię sobie dobrą kuchnię
- kiedyś zwykłe RPG, dziś sporadycznie komputerowe (ale jak już trafię na coś ciekawego to gram po 16h dziennie)
- horrory i science fiction, francuskie kryminały
- niektóre anime (jeśli są dobrze narysowane)
- dyskusje na forum (nałóg)
- knajpy ostatnio mniej
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
1) Taka jedna tam...
2) Historia Wypraw Krzyżowych.
3) ...historia?
4) Premier League (angielski futbol)
5) Szermierka.
6) Literatura.
2) Historia Wypraw Krzyżowych.
3) ...historia?
4) Premier League (angielski futbol)
5) Szermierka.
6) Literatura.
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
- Brat Tomasz
- "Nie jestem powergamerem"
off - road
balangi
karty
kluby nocne
piłka nożna
serniki i pierogi ruskie
dorywczo handluję też walutą....
balangi
karty
kluby nocne
piłka nożna
serniki i pierogi ruskie
dorywczo handluję też walutą....
-
- Chuck Norris
Ave
1. Szermierka ( sportowa, za tydzień mistrzostwa polski )
2. WhRpg, nawet bardziej niż WhB
3. Offspring
1. Szermierka ( sportowa, za tydzień mistrzostwa polski )
2. WhRpg, nawet bardziej niż WhB
3. Offspring