fotki dla oczopka
Moderator: Kołata
fotki dla oczopka
nio oczopek - specjalnie dla ciebie to co akurat nie jest pochowane po kartonach (nieoczopków uprzedzam, że na niepomalowańcach oczywiście g widać )
OOO!!! MEIN GOTT!!!
Impresive! i Respect!
szczególnie szacun za metalowych boyzów, limitowanego BSB'ka, metalowe nocne gobliny i wogóle wszystkie limited figsy
a z innej beczki to :
Masz może model Oglah's khan'a ?
niby dogs ale też goblin (możliwe że nie wyłoniłem go z gąszczu figsów)
no i nie przyuważyłem nowej wiwerny i warbossa nowego na pająku...
Impresive! i Respect!
szczególnie szacun za metalowych boyzów, limitowanego BSB'ka, metalowe nocne gobliny i wogóle wszystkie limited figsy
a z innej beczki to :
Masz może model Oglah's khan'a ?
niby dogs ale też goblin (możliwe że nie wyłoniłem go z gąszczu figsów)
no i nie przyuważyłem nowej wiwerny i warbossa nowego na pająku...
Oglah'a hmm nie wiem, jak wygląda?
a nowy pająk będzie - już jeden do mnie dotarł i ... wyobraźcie sobie, w boxie nie było głowy goblinka czekam na kolejnego
nowa wywerna - masz ma myśli krokodylka? stoi obok azhagaa
ogólnie wciąż są braki - nie ma takich banałów jak współczesny dd czy drezynka, metalowych bo, brakuje 1 troll z maraudera czy cg do savków 6ed długo by wymieniać ... no i kurcze farby na wszystkim brakuje
a nowy pająk będzie - już jeden do mnie dotarł i ... wyobraźcie sobie, w boxie nie było głowy goblinka czekam na kolejnego
nowa wywerna - masz ma myśli krokodylka? stoi obok azhagaa
ogólnie wciąż są braki - nie ma takich banałów jak współczesny dd czy drezynka, metalowych bo, brakuje 1 troll z maraudera czy cg do savków 6ed długo by wymieniać ... no i kurcze farby na wszystkim brakuje
- swieta_barbara
- habydysz
Ale miazga. Kiedy to pomalujesz? HAHAHAHAHAHA
A ja wiem jak można tak mieć. Ale ostatnio nadrabiam braki.Kołata pisze:Dokładnie Very Happy Ja mam chociaż z połowę pomalowane i da się tym grac. Nie czaję, jak można miec tyle figsów i nic nie pomalowane Very Happy
Kolekcja niesamowita, tylko pozazdrościć. Można by było zrobić jakąś listę tego? (chyba że już była) I dowiedzieć się na ile to pkt armia?
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
- swieta_barbara
- habydysz
Na jakies 5k. Wiecej sie tu grywalnie nie wystawi. Ale spoko wyglada.