ciekawe, co sie bedzie dzialo w Berlinie i innych "tureckich" miastachSzczurza Jucha pisze:Mecz Niemcy-Turcja to będzie prawie jak Niemcy-Niemcy
Euro 2008 w piłce nożnej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Lepiej nie można było tego ująć.Paraszczak pisze:Niemców nienawidzę, Turcy i Ruscy to nie Europa, zostają mi tylko Hiszpanie!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a nie tak jak Polska-Turcja? 
Szaman pisze:ciekawe, co sie bedzie dzialo w Berlinie i innych "tureckich" miastach

Jak głoszą świadkowie, w chwili robienia tego zdjęcia emerytowany pracownik poczty Otto Hengsbach z synem Georgiem stawiali jeszcze opór na środkowej klatce schodowej, przy użyciu saperki i przerobionej na flammenwerfer butli gazowej (po wystrzelaniu amunicji do nielegalnie posiadanej po dziadku "nullachty" P-08 ). Ale nie miało to już potrwać długo. Ponoć było było słychać okrzyk Georga: (w wolnym tłumaczeniu, jako żywo niemal zaczerpnięty z "Trylogii" H. Sienkiewicza) "Mein Vater, die Türken biorą noże kuchenne w zęby, zaraz rzucą się na nas!"
Turcjaaaaaa! 
To Euro to jeden z najciekawszych turniejów w ostatnich latach
EDIT. No nie za długo ta radość potrwała... Ale mam nadzieję, że Turcja swoim zwyczajem strzeli dwie bramki w ostatnich 5 minutach
To Euro to jeden z najciekawszych turniejów w ostatnich latach
EDIT. No nie za długo ta radość potrwała... Ale mam nadzieję, że Turcja swoim zwyczajem strzeli dwie bramki w ostatnich 5 minutach
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Turcy strasznie cisną, oby na końcówke im standartowo zostały siły 
Co za popieprzona stacja............meczu nie da się oglądać....... 
wyglada ze to sie zwalilo nie tylko w Polsce ... na Rai 1 tez nie dziala 
I gdzie tu sprawiedliwość? Słabsi, potwornie osłabieni Turcy grali lepiej od tych przydupasów a przegrali no q...
Nie znam bardziej niesprawiedliwego sportu niz pilka nozna. Jest to zarazem jej urok ale czasami i przekleństwo. Mam nadzieje ze Rosjanie wkreca ich obrone w ziemie (ktora na tym turnieju jest zenujaca).Ale niech sie ciesza.W koncu to sztuka rozjechac zdrowym skladem rezerowych Turków. Najgorsze jest to ze Niemiaszki mialy duza latwiejsza droge do finalu niz druzyny z grup C i D.
No i dupa 
Jak zwykle - szwaby, grające perfidny, siłowy futbol wygrały z naprawdę widowiskowo i fajnie grającymi Turkami. Taki lajf.
I do teraz nie rozumiem, co zrobił bramkarz Turków, kiedy Klose składał się do główki...
Jak zwykle - szwaby, grające perfidny, siłowy futbol wygrały z naprawdę widowiskowo i fajnie grającymi Turkami. Taki lajf.
I do teraz nie rozumiem, co zrobił bramkarz Turków, kiedy Klose składał się do główki...
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008, o 21:49 przez Fingor, łącznie zmieniany 1 raz.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
jak te szwaby zdobędą mistrza po takiej żenującej grze to będzie koniec świata
Ale jak dla mnie Turcy i tak są the best po tym co pokazali w tym meczu
Ale jak dla mnie Turcy i tak są the best po tym co pokazali w tym meczu
putoa alasti avantoon! 
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Niemcyyyyyy naprzód!!!!!!!
Yeah. Ale mieli ciepło. A do tego turcy byli jakby osłabieni. Niemniej jednak finał czeka.
Jeżeli w finale będzie Hiszpania to niemcom, jeśli Rosja to Rosji.
Yeah. Ale mieli ciepło. A do tego turcy byli jakby osłabieni. Niemniej jednak finał czeka.
Jeżeli w finale będzie Hiszpania to niemcom, jeśli Rosja to Rosji.
Komentatorzy znowu byli wyśmienici. Ten Roman to jakiś debil. Słucham co on mówi a tu "misza balak", co to jakiś żyd na boisko wszedł czy co? Nie to Romek o zrytej psychice sobie nicki w głowie wymyśla tak jak "poldi"...
A tekst "Semih Sentruk dodał wiatru na skrzydle" kompletnie mnie rozbroił
A tekst "Semih Sentruk dodał wiatru na skrzydle" kompletnie mnie rozbroił