Eyriss
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No mi sie bardzo podoba! Świetny płaszcz, dobrze dobrane kolory. Metaliki też całkiem całkiem ja bym nie nazwał tego napewno TT.
Qrde ale lepiej lotek boltów już Ci się nie chwiało zrobić Ale ogólnie bardzo fajna praca.
Taa, te lotki od razu się w oczy rzucają, ale ogólnie to bardzo dobrze pomalowana figurka.
Figurka ladnie pomalowana tak ja poprzednicy plaszcz najlepszy szczegolnie ta zielen dla pelnej sadysfakcji poswiecil bym jej jeszcze z 2 godzinki i dokonczyl pare detali ale ogolnie super chcialbym zeby tak kazdy mial pomalowane figurki na stol.Powodzonka w nastepnych pracach
Dzięki za komentarze .
Pisząc o ambitniejszym pomyśle miałem na myśli techniczne wyciągniecie tego co wyciągnięte być powinno. Ogólnie to jestem zadowolony z figurki, lekko poeksperymentowalem z metalikami (fioletowe glazy rzondzom ), pobawiłem sie z płaszczem, ale sie pośpieszyłem z malowaniem, stąd kilka niedoróbek.
Pisząc o ambitniejszym pomyśle miałem na myśli techniczne wyciągniecie tego co wyciągnięte być powinno. Ogólnie to jestem zadowolony z figurki, lekko poeksperymentowalem z metalikami (fioletowe glazy rzondzom ), pobawiłem sie z płaszczem, ale sie pośpieszyłem z malowaniem, stąd kilka niedoróbek.
Jak mozesz to daj jeszcze foto od przodu coby jej buźkę zobaczyć było można
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: