Drugi Vargulf - pomalowany (update: 25.06.2008)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- darksloniu
- Wałkarz
pierwsza klasa!
No i w koncu znalazlem chwile, by goscia pomalowac.
Zdecydowalem sie opcje fiolet-czarny. Nie do konca wyszlo tak, jak chcialem, bo roz jest zbyt rozowy a za malo topielcowato-trupowaty, ale kij tam ! Tak juz bedzie. Moglem dac troche wiecej niebieskiego, ale nie dalem. I tak mi sie w sumie podoba.
Czekam na miazdzaca krytyke i teksty o slanesho-tzinczu.
Oto drugi Varg:
Zdecydowalem sie opcje fiolet-czarny. Nie do konca wyszlo tak, jak chcialem, bo roz jest zbyt rozowy a za malo topielcowato-trupowaty, ale kij tam ! Tak juz bedzie. Moglem dac troche wiecej niebieskiego, ale nie dalem. I tak mi sie w sumie podoba.
Czekam na miazdzaca krytyke i teksty o slanesho-tzinczu.
Oto drugi Varg:
Fajny, ale tak jak mówisz, skóra mogłaby być bardziej niebieska.
- monsterstar
- Chuck Norris
Krwisty chłopak Sam fiolet do mnie jakoś nie przemawia Może gdyby był taki ciemny bardzo (czyt. trochę mroczniejszy) .
Podstawka za to miodzio (drzewo ,skałka ...) .Sam robie teraz skałę pod belacora i miałam podobny pomysł z drzewkiem ...
Konwersja bardzo fajna i te hektolitry krwi Najs
p.s-Czy mi się wydaje czy on strasznie mały jest ? Jakoś tak w porównaniu do podstawki to ...
Podstawka za to miodzio (drzewo ,skałka ...) .Sam robie teraz skałę pod belacora i miałam podobny pomysł z drzewkiem ...
Konwersja bardzo fajna i te hektolitry krwi Najs
p.s-Czy mi się wydaje czy on strasznie mały jest ? Jakoś tak w porównaniu do podstawki to ...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Czemu taki dziwny kolor skóry ?? A krew wygląda profesjonalnie
- swieta_barbara
- habydysz
Wypas krew Ci wyszla. Dobor kolorow moze nie najszczesliwszy - myslalem, ze zrobisz czarnucha, tak jak swojego pierwszego dzordza.
Nijlor teg GW nie jest wcale taki zły w realu
Co do malowania. Jak juz ktos napisał krw bardzo krfffiście wyszła . Kolor skury rzeczywiście średni trafiony ale mysle że czarny i turkusowy glayz (czy jak to się tam pisze ) by dużo pomuc mógł. No ale to wedle woli
Co do malowania. Jak juz ktos napisał krw bardzo krfffiście wyszła . Kolor skury rzeczywiście średni trafiony ale mysle że czarny i turkusowy glayz (czy jak to się tam pisze ) by dużo pomuc mógł. No ale to wedle woli
Sam fiolet nie byłby zły gdyby np: był bardzo ciemny