Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
...coż to orginalny wzór z Games Workshop( bohater specjalny)... tu niewiele mogłem poradzićMay-Bach-mat pisze: Natomiast sama żaba... hmmm.. Jakby ją Wampiry dorwały i wyssały życieJeśli taka była idea (zdaje się, że ma bandaże nawet na łapkach) to OK. Ale mnie nie odpowiada.
Wyobraż sobie ze ta zaba nie ma skoryPaku pisze:Całość jest ok, tylko taka skóra żaby mi nie pasuje.
Ja bym zrobił rozjaśnieniami, ale jak tak miało być to ok![]()
Fajny smooczek (niebieski)
Jestem ciekaw jak by twoje ciało wyglądało po kilkunastu tysiącleciach egzystencjiMay-Bach-mat pisze:Tron mi się podoba. Smoczek to ciekawy akcent, a podstawka poprawna - ładnie się prezentuje.
Natomiast sama żaba... hmmm.. Jakby ją Wampiry dorwały i wyssały życieJeśli taka była idea (zdaje się, że ma bandaże nawet na łapkach) to OK. Ale mnie nie odpowiada.
Jako całośc - przyzwoite 7 bym dał
Nie sądzę, abym był w stanie tak długo egzystowaćSauruS PoweR pisze:Jestem ciekaw jak by twoje ciało wyglądało po kilkunastu tysiącleciach egzystencji![]()
To jest KROAK wiec ma tak wyglądać!!!!
ja raczej odniosłem się do "historii", która to mówi, że lord kroak jest martwy... za życia był tak potężny, że nawet po śmierci jego duch nadal egzystuje w martwym ciele...poza tym jak byś go kiedyś spotkał na stole, to zobaczysz, że nie jest ciepła żabą...May-Bach-mat pisze: Nie sądzę, abym był w stanie tak długo egzystowaćW każdym razie, nawet Kroak nie musi chyba wyglądać, jakby był umierający?
Po prostu uważam, że trochę cieplejszy mógłby być kolor żaby. Ot, kwestia uznaniowa
proszę:Hashmallum pisze: Wieksze zdjecia prosze