Magnifique Monsieur Kroak
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Powergamer Rozpiskowy
Tron mi się podoba. Smoczek to ciekawy akcent, a podstawka poprawna - ładnie się prezentuje.
Natomiast sama żaba... hmmm.. Jakby ją Wampiry dorwały i wyssały życie Jeśli taka była idea (zdaje się, że ma bandaże nawet na łapkach) to OK. Ale mnie nie odpowiada.
Jako całośc - przyzwoite 7 bym dał
Natomiast sama żaba... hmmm.. Jakby ją Wampiry dorwały i wyssały życie Jeśli taka była idea (zdaje się, że ma bandaże nawet na łapkach) to OK. Ale mnie nie odpowiada.
ps: Więcej moich prac pod tym adresem:
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php? ... c74c530ce8
...pragnę jednak zaznaczyć, że nie wszystkie zamieszczonę tam pracę są na rewelacyjnym poziomie... pokazuję je aby były jakąś tam sugestią dla innych ...np. na dobór kolorów, bądź tylko pomysłem na podstawkę
pozdrawiam i ...miłego oglądania
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php? ... c74c530ce8
...pragnę jednak zaznaczyć, że nie wszystkie zamieszczonę tam pracę są na rewelacyjnym poziomie... pokazuję je aby były jakąś tam sugestią dla innych ...np. na dobór kolorów, bądź tylko pomysłem na podstawkę
pozdrawiam i ...miłego oglądania
...coż to orginalny wzór z Games Workshop( bohater specjalny)... tu niewiele mogłem poradzićMay-Bach-mat pisze: Natomiast sama żaba... hmmm.. Jakby ją Wampiry dorwały i wyssały życie Jeśli taka była idea (zdaje się, że ma bandaże nawet na łapkach) to OK. Ale mnie nie odpowiada.
Dolacze sie do przedmowcow - tron bardzo ladny, ale zaba sprawia wrazenie jakby bez pomyslu byla malowana.
Kroak ma w prezencie od GW maske z tego co pamietam.. moze ona by jakos polepszyla sama zabe, jakby zostala pomalowana dokladnie i umieszczona na zabim pysku?
Kroak ma w prezencie od GW maske z tego co pamietam.. moze ona by jakos polepszyla sama zabe, jakby zostala pomalowana dokladnie i umieszczona na zabim pysku?
Wyobraż sobie ze ta zaba nie ma skoryPaku pisze:Całość jest ok, tylko taka skóra żaby mi nie pasuje.
Ja bym zrobił rozjaśnieniami, ale jak tak miało być to ok
Fajny smooczek (niebieski)
Jestem ciekaw jak by twoje ciało wyglądało po kilkunastu tysiącleciach egzystencjiMay-Bach-mat pisze:Tron mi się podoba. Smoczek to ciekawy akcent, a podstawka poprawna - ładnie się prezentuje.
To jest KROAK wiec ma tak wyglądać!!!!
Twoj slann jest swietny 7.5 /10
Tron na bardzo wysokim poziomie Sam Kroak wygląda jak jak wyglądać powinien- jak trup Bardzo podoba mi się podstawka. Mam nadzieje, że nie będziesz miał za złe jak zrobię coś podobnego swoim figsom? BTW z czego jest zrobiona? Modelina czy GS?
-
- Powergamer Rozpiskowy
Nie sądzę, abym był w stanie tak długo egzystować W każdym razie, nawet Kroak nie musi chyba wyglądać, jakby był umierający?SauruS PoweR pisze:Jestem ciekaw jak by twoje ciało wyglądało po kilkunastu tysiącleciach egzystencji
To jest KROAK wiec ma tak wyglądać!!!!
Po prostu uważam, że trochę cieplejszy mógłby być kolor żaby. Ot, kwestia uznaniowa
Wyjebitny model!!! I podstawka i tron i sama żaba też jest bardzo ładnie pomalowana, a motyw z tym smokiem też jest świetny. Czemu ja lizaków nie zbieram...
- Hashmallum
- Mudżahedin
Z daleka wyglada spoko - im blizej tym gorzej... Boli mnie strasznie caly slann... wyglada na straszliwie gruby drybrush. Co do podstawki to tez ten maly jaszczurek srednio sie prezentuje, ale jako calosc z pewnej odleglosci wyglada bardzo spoko Wieksze zdjecia prosze
ja raczej odniosłem się do "historii", która to mówi, że lord kroak jest martwy... za życia był tak potężny, że nawet po śmierci jego duch nadal egzystuje w martwym ciele...poza tym jak byś go kiedyś spotkał na stole, to zobaczysz, że nie jest ciepła żabą...May-Bach-mat pisze: Nie sądzę, abym był w stanie tak długo egzystować W każdym razie, nawet Kroak nie musi chyba wyglądać, jakby był umierający?
Po prostu uważam, że trochę cieplejszy mógłby być kolor żaby. Ot, kwestia uznaniowa
jeśli chodzi o maskę, to sie bardzo długo nad nią zastanawiałem, jednak moim subiektywnym zdaniem jest ona słaba...
podstawkę wykonałem z modeliny... łatwo się w niej wycina i jest tania!
proszę:Hashmallum pisze: Wieksze zdjecia prosze
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 21891.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 22b07.html
nie wiem czy nie za małe
lol
Fajowo te pliki nazwałeś
Hash cwaniaku
A malowanie całkiem OK. Bardzo podoba mi się figurka kościstego slana (ciekawe czemu ). Co do szczegółów to wiele rzeczy przy tronie mogłeś jeszcze troszkę powyciągać. Ogólnie prezentuje się symaptycznie. Pomaluj tak całą armię - będzie spoko.
Fajowo te pliki nazwałeś
Hash cwaniaku
A malowanie całkiem OK. Bardzo podoba mi się figurka kościstego slana (ciekawe czemu ). Co do szczegółów to wiele rzeczy przy tronie mogłeś jeszcze troszkę powyciągać. Ogólnie prezentuje się symaptycznie. Pomaluj tak całą armię - będzie spoko.