PMOTM 13 - Herald Tzeentch-a [-DONE-]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Szrederator
- Chuck Norris
fajny ej a ta szata zielona mu z brzucha wychodzi czy tylko tak sie mi zdaje?
czysto pomalowane.. ale w tym świetle cięzko określić czy szaty mają jakiekolwiek cienie czy są to cienie wywołane światłem:/ przydałoby się lepsze oświetlenie bo to jest złudne;) a jak figs do gry to pomyślałbym nad mocniejszymi kontrastami bo na razie tylko drewno się wyróżnia.
no i kolorystyka ciut mdła .. z samych zimnych kolorów ciężko ciekawą wyciągnąć.
skóra wygląda ok.
no i kolorystyka ciut mdła .. z samych zimnych kolorów ciężko ciekawą wyciągnąć.
skóra wygląda ok.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Jak wróce na chate i podmaluje kości na podstawce dam jakies dobre foty skończonego
p.s-mnie sie takie mdle kolory podobaja moze do demonow nie bardzo pasuja ale ...
p.s-mnie sie takie mdle kolory podobaja moze do demonow nie bardzo pasuja ale ...
Ostatnio zmieniony 29 cze 2008, o 12:55 przez szczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ok malowanie spoko, tylko jest jeden problem... nigdy bym nie powiedział że to jest herald Tzeentcha
bo to bedzie uniwersalny herald
Fajnie wygląda, tylko możnaby chyba bardziej szate wycieniować.
ANtY pisze:Fajnie wygląda, tylko możnaby chyba bardziej szate wycieniować.
Czy jest sens pisania tego po raz kolejny ? Czytałeś ten temat ? Bardzo wiele osób napisało to samo...szczurek pisze:(...)
p.s-trochę za małe kontrasty na niebieskiej szacie wyszły ,ale nie chce mi sie już poprawiać (w realu i dziennym świetle jest powiedzmy okej ;))(...)
To samo przeczytaj całość, jest już napisane jak skóra jest malowana ..Paczek pisze:Zaje.... poprosze przepis na szate i skore i....wszystko :D Gdzie moge dostac taka figse???
A co do modelu to jak dla mnie wyszedł bardzo fajnie. Podoba mi się skóra, jej malowanie.
A mi się podoba drewno w kosie, fajnie wyszło.
super szczurek, udało ci sie pomalowac ladnie figurke.. tylko ze ona na prawde srednio pasuje na jakiegokolwiek z heraldów..
na pewno nie jest on w kolorach teczy czy slanesza...
jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.
najbardziej to pasuje do TK.. i jeszcze ta pustynna podstawka
na pewno nie jest on w kolorach teczy czy slanesza...
jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego.
najbardziej to pasuje do TK.. i jeszcze ta pustynna podstawka
Bardzo ladnie, czysto i sympatycznie. Jak na moj gust oczywiscie kontrast jest za maly (co zreszta sam przyznales), ale to Ci mowie prawie przy kazdym nowym modelu
Brakuje mi jedynie pewnego dopelniajacego elementu. Maly freehand na kapturze czy tatuaz na klacie... jakis jeden ozywczy dodatek.
Poza tym jesli masz zamiar przelozyc kolorystyke na reszte demonow to jestem na BIG YES
Brakuje mi jedynie pewnego dopelniajacego elementu. Maly freehand na kapturze czy tatuaz na klacie... jakis jeden ozywczy dodatek.
Poza tym jesli masz zamiar przelozyc kolorystyke na reszte demonow to jestem na BIG YES
@Raptaparat
Tak to jest jak sie maluje w nocy i dodając do bazowego koloru odrobinki białego myśli się ,że kolor już BARDZO rozjaśniony jest
Mógłbym jeszcze wyciągnąć ale za bardzo biaława wyjdzie wtedy Zresztą nie bardzo mi się chce (do malowania już czekają psy ,belakor i flamery ) .
Doszedłem do wniosku ,że leje czy pasuje na heralda tęczowego biore figsy które mi sie podobają i tyle
p.s-W końcu przy 13 edycji PMOTM uda (bo jeszcze nie udało ) mi się wystartować z gotową figurką lol
Tak to jest jak sie maluje w nocy i dodając do bazowego koloru odrobinki białego myśli się ,że kolor już BARDZO rozjaśniony jest
Mógłbym jeszcze wyciągnąć ale za bardzo biaława wyjdzie wtedy Zresztą nie bardzo mi się chce (do malowania już czekają psy ,belakor i flamery ) .
Jeżeli idzie o niebieski to jest to mix Ice blue + kommando khaki i czarnego . Rozjaśnienia przez dodawanie sukcesywnie białegoZaje.... poprosze przepis na szate
Doszedłem do wniosku ,że leje czy pasuje na heralda tęczowego biore figsy które mi sie podobają i tyle
p.s-W końcu przy 13 edycji PMOTM uda (bo jeszcze nie udało ) mi się wystartować z gotową figurką lol
Eeee, bo będzie robił za Heralda Tzeentcha?
Całkiem fajnie, ale jak pisze Rapta - brakuje jakiegoś żywego, przyciągającego uwagę elementu. Zwłaszcza, że cała figurka jest w takiej pastelowej, zgaszonej tonacji.
Całkiem fajnie, ale jak pisze Rapta - brakuje jakiegoś żywego, przyciągającego uwagę elementu. Zwłaszcza, że cała figurka jest w takiej pastelowej, zgaszonej tonacji.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Heheh Nie wygląda ,a będzie