PMOTM 13 - Herald Tzeentch-a [-DONE-]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
przy tych foto stwierdzam- o ile zielony fajnie wyglada i skora tyż, to (mimo ze jest bardzo czysty) niebieskiemu by sie przydaly wieksze kontrasty. znacznie wieksze.
ale i tak wyglada naprawde fajnie ale dorzucilbym wiecej rzeczy ktore "przyciagna oko". najprosciej by bylo dodac jakies fajne fh. ale skoro mowisz ze to nei jest woja mocna strona to szkoda by bylo niszczyc tak fajny model. niewiem. hm... moze inny dobor kolorow? ale tez przemalowac calego typa teraz hm... neiwiem, niemam pomyslu ale on pusty sie wydaje. albo moze jak ładny nnm na kosie zrobisz? tylko zeby byl kontrastowy!!
ogolnie abstrachując od wyjątkowo tenzechowych kolorkow modelu technicznie wykonany jest bardzo fajnie
pozdrawiam
ale i tak wyglada naprawde fajnie ale dorzucilbym wiecej rzeczy ktore "przyciagna oko". najprosciej by bylo dodac jakies fajne fh. ale skoro mowisz ze to nei jest woja mocna strona to szkoda by bylo niszczyc tak fajny model. niewiem. hm... moze inny dobor kolorow? ale tez przemalowac calego typa teraz hm... neiwiem, niemam pomyslu ale on pusty sie wydaje. albo moze jak ładny nnm na kosie zrobisz? tylko zeby byl kontrastowy!!
ogolnie abstrachując od wyjątkowo tenzechowych kolorkow modelu technicznie wykonany jest bardzo fajnie
pozdrawiam
akurat kosa to będą metaliki no nic jutro pewnie zapodam gotowego
Skończony Nie wiem ale nie umiem fot robić jakieś nieostre i ogólnie słabe ale widać w miarę jak wygląda
http://www.coolminiornot.com/194717
http://www.coolminiornot.com/194717
wykastrowac?! co to za małe fotki?! czlowieku! zrob wieksze zdjecia! na tych zupelnie nic nei widac!
Wiem ,były ale tak chujowe ,ze robie inne cierpliwości
Kawałek ogona od skorpa mi się ostał to ...
Siedziałem ale o dziwo mimo tego sesja prawie zaliczona
W realu prezentuje się lepiej oblukasz na żywo to sam ocenisz Zresztą niedługo ów pan spuści łomot cherlawemu empire
Edit:
Rapt. z kosy jestem zadowolony Uczę się fajny metalików (jakoś wole niż NMM ) i powoli zaczynają wychodzić
W realu prezentuje się lepiej oblukasz na żywo to sam ocenisz Zresztą niedługo ów pan spuści łomot cherlawemu empire
Edit:
Rapt. z kosy jestem zadowolony Uczę się fajny metalików (jakoś wole niż NMM ) i powoli zaczynają wychodzić