Tomb Guards
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Chaoschild
- Chuck Norris
Normalnie mnie sie podobaja fajni ,klimatyczni ...........tylko te podstawki IMHO mnie sie nie podobaja ,cala reszta na twoim bardzo dobrym poziomie
Powiedz mi tylko jakich kolorow uzywasz do robienia tych czerwono bordowych elmentow ???
Bo kuna fajny kolor i moze w swojej armii cos podobnego bym zrobil (oczywiscie w polaczeniu z moim dziwnym zielonym ) .
Powiedz mi tylko jakich kolorow uzywasz do robienia tych czerwono bordowych elmentow ???
Bo kuna fajny kolor i moze w swojej armii cos podobnego bym zrobil (oczywiscie w polaczeniu z moim dziwnym zielonym ) .
mnie fligi się bardzo podobają trafiłeś w sedno klimaty TK naprawde cudne ja bym się zastanowł nad zmianą podkładek bo naprawde odstają od świetnych figurek może jakieś elemnty bydowli wyłaniające się spod piachu czy coś dało by świetny efekt
ale ogólnie cudne
ale ogólnie cudne
Nie będę się powtarzał, są naprawdę dobrzy tylko te podstawki do zmiany drobnej. Wokół kamieni posyp piaskiem z polskich plaż (drobnizna) i wymieszaj z grubszym. Potem jak wyschnie pojedź drajbuszem. Oczywiście już to wiesz, ale wolę zaznaczyc
Działam w imieniu Zakonu Rycerskiego Świętego Jana Chrzciciela Szpitala Jerozolimskiego. Nie polecam wchodzić mi w drogę
Czarny + scrab red, po sam scrab red i scrab red + white skull - żadna filozofia...szczurek pisze: Powiedz mi tylko jakich kolorow uzywasz do robienia tych czerwono bordowych elmentow ???
Skąd wiedziałeś?? Takie podstawki będą pod 2-gi oddział rydwanów (ten którego jeszcze nawet nie zacząłem). Pod TG ciężko bo to małe i wydaje mi się, że dodając tam jeszcze coś otrzymamy "przerost formy nad treścią" Ale to ino moje skromne zdanieIce-T pisze:jakieś elemnty bydowli wyłaniające się spod piachu
@High Elf - właśnie tak są zrobione Tj. piasek o różnym uziarnieniu i potem suchy pędzel
Podstawki po prostu obłęd, zwróciłem już uwagę przy okazji katapulty. Tomb Guardy niczego sobie (bardzo niczego sobie ). Ten co chwilowo u mnie mieszka (w wiadomym pudełku po lodach) powiedział, że trochę mu przykro że nie jest z kumplami na zdjęciu. Ale zaczeka.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Pozdrawiam,
Krzysiek
Choroby nie dostanie, mieszka z kilkuset szczurami i małą hordą Chaosu. Chyba że mu, zgodnie z fluffem, wąpierze przeszkadzają, bo te ma półkę wyżej. A co do grania, to jak się uporam z moją praca, to będziemy coś mysleć o jakiejś bitewce większej tutaj. A po Świętach - kolejny Bibliothecarius. Czuj się zaproszony. (koniec OT, pszaszam)
Ogólnie jakoś nie mogłem się przekonać to TK jako armii i figurek, ale widzę że jak je pomalować, to mają potencjał.
Ogólnie jakoś nie mogłem się przekonać to TK jako armii i figurek, ale widzę że jak je pomalować, to mają potencjał.
Dzięki
Oczywiście jak tylko dostaną tarcze to wrzucę foty. Tarcze będą mniej więcej tego pokroju: http://coolminiornot.com/87668
Ale zanim to nastąpi jeszcze kupa czasu upłynie... Teraz na tapecie king
Oczywiście jak tylko dostaną tarcze to wrzucę foty. Tarcze będą mniej więcej tego pokroju: http://coolminiornot.com/87668
Ale zanim to nastąpi jeszcze kupa czasu upłynie... Teraz na tapecie king