Rozmiar podstawki pod skull catapult.

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Rozmiar podstawki pod skull catapult.

Post autor: Troyan »

Sklejam właśnie katapultę Tomb Kingów i przepraszam za to że pytam ale nie mam czasu poszukać. Jaki jest rozmiar podstawki pod to urządzenie ?
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

40x40

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Czy to standardowy rozmiar wszystkich maszyn ? Bo ta katapulta się na tym nie mieści.
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Fojtolator
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fojtolator »

tak jak spora czesc maszyn :roll:

Awatar użytkownika
Misiek
Mudżahedin

Post autor: Misiek »

a przypadkiem nie jest wymagana podstawka pod maszyny ? bo z tego co sie orientuje GW nie wyposcila jakies oficjanlen erraty z maszynami i ich podstawkami- gdzies tez bylo ze nie sa wymagane. Ze skull catapulta jest taki myk ze ta mala jest nadal w uzyciu :0 jej wiekszy braciszek jest za to ladniejszy i wiekszy.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wszystkie maszyny są na 40x40.
Deal is simple: albo dajesz na podstawkę i wtedy przeciwnik musi w ową podstawkę przyłoić ze swoich maszyn (i do nich mierzy zasięgi), albo podstawki nie dajesz i masz "strefę wrażliwości" większą niż podstawka rydwanowa O:)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

maszyny wedlug uscislen dokladnie maja MINIMUM 40x40... mozna dac wieksza co jest wskazane w rzypadku ssc, hellcannona i innych tego typu maszyn... ;)

ODPOWIEDZ