DMP - przymiarki
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Tak, tak wygrałeś.Shino pisze:czyli nie bylo nic co by zabranialo wystawic 2 skrajnie czarujace goboarmie tak? orkoarmie tez tak?
JUż kiedyś udowodniłeś mi dlaczego nie ma mortali z WD na ETC, teraz udowodniłeś, że napisałem w regulaminie DMP nie to co napisałem, a nawet jeśli napisałem, to znaczyło to właśnie, że armią z Great Shamanem Nocnikiem gra się zupełnie inaczej niż armią z Great Shamanem zwyklakiem lub Orkiem, bo te trzy rodzaje gernerała wymuszają zupełnie inny rodzaj rozgrywki.
Gratulacje i życzę dalszych sukcesów na forum.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
JJ nie ma to jak pan mądrościJedy Knight pisze: Gratulacje i życzę dalszych sukcesów na forum.

"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
jak na razie to nikt z organizatorow sie nie odezwal w tym temacie, takze chyba sobie poczekamy...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Temat o DMP razem z regulaminem jest już założony tu. Co do spraw poruszanych w tym wątku:
- nie ma powtarzania armii w drużynie
- można grać starym lub nowym chaosem
- na stołach będą mapki
- nie ma powtarzania armii w drużynie
- można grać starym lub nowym chaosem
- na stołach będą mapki
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
okej, ale czy te mapki beda ujawnione wczesniej?
Dobre pytanie
Na pewno będą gotowe wcześniej, a czy ujawnione... Razcej wątpię... Czy ktoś ma zamiar rozpiskę pod mapki ustawiać? 

- Twój WS?
- Tak
oczywiscie ze tak... wystawiajac pierwszego gracza wybiera sie stół.. dobrze by ten gracz wiedział na jakie stoły moze trafic (patelnie, lasy, domki, itp).Hrabia pisze:Czy ktoś ma zamiar rozpiskę pod mapki ustawiać?
wbrew pozorom to moze miec znaczenie

i jesli np. stoly beda podobne, jak te na euro, to rowniez pewne rodzaje rozpisek beda duzo mocniejsze niz inne...
Tyle lat gram w tę grę a niektóre rzeczy wciąż mnie zaskakują
Mapki nie będą opublikowane. Zapewniam za to, że nie będzie stołów "niespodzianek" w stylu same lasy, bez żadnego terenu albo z rzeką przez środek 

- Twój WS?
- Tak