Nettersi a etherale
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Nettersi a etherale
No właśnie czy sieci działają na jednostki eteryczne? Bo w sumie to nie są magiczne ataki. Jak już gdzies to było to bardzo przepraszam
No i jeszcze jedno przy okazji . czy np giant może zjeść se np banshee. Jest to jego specjalny atak ale nie magiczny, tak więc wg mnie nierealne, żeby taki giant włożył se do buzi ducha, który by z niego i tak wyszedł
Pewno już takie pytanie gdzieś było no ale nie mogłem znaleźdź
No i jeszcze jedno przy okazji . czy np giant może zjeść se np banshee. Jest to jego specjalny atak ale nie magiczny, tak więc wg mnie nierealne, żeby taki giant włożył se do buzi ducha, który by z niego i tak wyszedł
Pewno już takie pytanie gdzieś było no ale nie mogłem znaleźdź
Przy banshee masz napisane, że jest niewrażliwa na niemagiczne ataki, więc tylko z CRa cie giguś może posypać.
Tak samo jak mogą zasłaniać się przed ich atakami tarczami.
A licky boom boom down!!!
Dziwicie sie, jakby WFB bylo gra dopracowana, logiczna i niewypelniona po brzegi najrozniejszymi sprzecznosciami.
-
- Powergamer Rozpiskowy
Taa - słyszałem.. "zrobię sobie armię Tygrysów i nikt mi nie podskoczy"quas pisze:jak ktos chce full realizm to zapraszam do gry w MEIN PANZERA
Offtop on
ja gram w Blitzkrieg Commandera i sobie gierke chwale(okres ten sam ale gra bazuje na zupelnie innych regulach)
i generalnie nie ma potworka nie do ruszenia
Szkopy maja tygryska...ale wypada slabiej od IS 2 czy IS3...podobnie rzecz sie ma do ISU 152
offtop off
ja gram w Blitzkrieg Commandera i sobie gierke chwale(okres ten sam ale gra bazuje na zupelnie innych regulach)
i generalnie nie ma potworka nie do ruszenia
Szkopy maja tygryska...ale wypada slabiej od IS 2 czy IS3...podobnie rzecz sie ma do ISU 152
offtop off
ja nie offtopuje zazwyczaj ale tu nie moge sie powstrzymac ruscy pod koniec wojny dorbe czołgi i działa samobieżne (SU/ISU) produkowali ale i tak najlepszy był t34 - kupą panowieSzkopy maja tygryska...ale wypada slabiej od IS 2 czy IS3...podobnie rzecz sie ma do ISU 152