Niszczenie maszyny a overrun!

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

@ Shino skoro maszyny maja mieć podstawki, a żeby strzelić trzeba maszyne obrócić w strone celu to rozumiem, że nie ma problemu, żeby zablokować obrót tej maszyny odpowiednim ustawieniem obok niej jakiejs jednostki/bohatera?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

tak.. problemem moze byc tylko inteligentne rozstawienie zalogi...

May-Bach-mat
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: May-Bach-mat »

Christos pisze:@ Shino skoro maszyny maja mieć podstawki, a żeby strzelić trzeba maszyne obrócić w strone celu to rozumiem, że nie ma problemu, żeby zablokować obrót tej maszyny odpowiednim ustawieniem obok niej jakiejs jednostki/bohatera?
Hehe - a ja zrobiłem mały przewałek - podstawki zrobiłem okrągłe :D Nie da się zablokować :wink: Największym plusem jest to, że nie zmienia się zasięg wraz z obrotem maszyny.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Znowu te brednie o blokowaniu obrotu maszyny...

Dobra rozrywka - wymyślić sobie konieczność posiadania podstawek i opierać na tym wały.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

zawsze to jakies hobby nie? :) :P ;)

'co tu zrobic zeby sobie i innym utrudnic...'
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Shino pisze:
karlee pisze: To sie nazywa overguessing, i jest niemile widziane, ale zasady tego nie zabraniaja
oj zabraniaja.. jesli ktos zle bedzie probowal ocenic odleglosc na niekorzysc takiego herosa to wlasnie sie wola sedziego po wp i anulowanie strzalu... bo zasady wyraznie zabraniaja overguessowania... w kazdej postaci
Podaj takowy cytat ;)
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

Niemożna deklarować rzeczy niemożliwych uściślenia 8) jak dla mnie walnięcie w pieski odległe od armaty o 10" przy guessie wynoszącym 20" jest mission impossible.

ODPOWIEDZ