Bretonnia z Mousillionu.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
o kurka tego nie wiedzialem...Graal jest taki jaki jest bo to Fałszywy Graal, czytać historyjki z WFB dziewczynki i chłopcy bo później niedouczeni jesteście
Co do pegaza - dziekuje za oferte z 2ch powodow
1) jesli to ja bymdokonczyl to wygladaloby jak nie przypial ni przylatal przy Twoim...
2) nie bede mial fig pomalowane przez innych malarzy - to wbrew zasadom, ktorych sie trzymam.
Sadze jednak, ze kupcow po dokonczeniu bedziesz mial sporo
Loool, tego jeszcze nie słyszałem...No faktycznie, francuzi ani anglicy śniegu nie widzieli No cóż, zrobiłem swoją bretkę akurat podczas tego jednego dnia jak w Mousillionie spadł śniegLord Andre pisze:Ave
Bretka zarąbista, tylko czemu ten lord ma na podstawce śnieg? Jakoś mi to nie pasi do bretońskich motywów, które są w ciepłej strefie klimatycznej jeżeli by patrzeć na europę
@Zafael
Sęk w tym że straciłem do tej pipki zapał zupełny.
To widać... Jakaś taka blada jest A co do egzeka to bardzo, ale to bardzo fajny... Bretończycy są mega hiper, gdyyb nie to, że Mousilion wole taki jak z Dark Omen'a
Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
No jak dla mnie to masterclass. Szczególnie za sztandar. Zgaduję że malowanie figurek to u Ciebie tylko dodatek? Bo nie wszyscy którzy figsy ładnie malują umieliby taki ładny sztandar naskrobać...
Aha, no i szacunek za malowanie jedynych słusznych bretońskich modeli a nie tych śmiesznych, nowych.
Pozdrawiam.
Aha, no i szacunek za malowanie jedynych słusznych bretońskich modeli a nie tych śmiesznych, nowych.
Pozdrawiam.
Ja mam pytanko odnosnie krwi i zabrudzen tzn. jak je robiles (szczegolnie krew mnie interesuje )
Chodzilo mi zeby raczej Troyan napisal jak to zrobil (tzn. cos wspominal o natryskaniu z pedzelka czy cos ) ,a nie linki do .....
Troyan jestem zachwycony twoją koncepcją Brtonńskiej armii.
Moim skromnym zdniem tak powinna wyglądac karzda bretonńska armia. Wszystkie jakie widziałem dotychczas wyglądają jakby dopiero co otrzymaly świerza dostaw tunik i kropierzy. Twoja "mousilliońska" wersja wygląda poprstu relistycznie...
Moim skromnym zdniem tak powinna wyglądac karzda bretonńska armia. Wszystkie jakie widziałem dotychczas wyglądają jakby dopiero co otrzymaly świerza dostaw tunik i kropierzy. Twoja "mousilliońska" wersja wygląda poprstu relistycznie...
Troyan no poprostu nie mogę, bretka- boska, co tu dużo gadać, mnie powaliła, szczególnie sztandar....
Egzek genialny, mimo że ja ni czorta nigdy nie użyję fioletu w moich darkach , to i tak zrobił na mnie duże wrażenie, SZACUNEK człowieku, to sie tobie nalezy, tymbardziej że pomalowałes faktycznie ,,najładniejszy oddział w WFB"
Egzek genialny, mimo że ja ni czorta nigdy nie użyję fioletu w moich darkach , to i tak zrobił na mnie duże wrażenie, SZACUNEK człowieku, to sie tobie nalezy, tymbardziej że pomalowałes faktycznie ,,najładniejszy oddział w WFB"