i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze:Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
Wałowanie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Miękkich = uczciwych?Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze:Dlatego właśnie nie gram w WFBHycki pisze: Gościu miał po swojej stronie domek i za nim ustawione kilka kostek z potrzebnymi "oczkami" czasem 6 czasem 1 ;] i jak rzucał wieksza iloscia kosci to w domek obok był las kilka kostek wpadało do lasu (ja ich nie widziałem) i zamiast z lasu wyciagał z za domku... ogólnie przewał
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Tzn takich którzy boją sie walczyć o swojeSkavenblight pisze:Miękkich = uczciwych?Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkichTelchar pisze: Dlatego właśnie nie gram w WFB
i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja w sumie pierwszy kontakt z WFB miałem wielku, ale to było bardziej na zasadzie bez zasady
w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszczeDla mnie żadna sytuacja nie wymaga oszustwa.
Cóż...
Przeglądam forum modelarskie.to po co siedzisz na forum wfb![]()
Hycki pisze:i dobrze to nie jest gra dla miekkich
Hycki pisze: w sumie od kilku miesiecy tak na powazniej gram i jak ktos przesadza to mówie mu wporst ze albo zaczyna grac jak człowiek albo trakruje go jak zwierze
Hycki pisze: własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszcze
no commentHycki pisze:i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło)
Chodzi mi samo podejście, że co chwila muszę patrzeć czy przypadkiem ktoś nie kombinuje. Wystarczy mi stresów w realu, żebym się jeszcze przy przesuwaniu plastikowych ludków miał wkurzać...
@Hycki, Drętwy
Ale wy jesteście groźni.![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/7.gif)
Ale wy jesteście groźni.
![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/7.gif)
Hycki, wyloguj się ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
Z tego co tu można przeczytać to ty jesteś straszny, bo bijesz wszystkich za to, że podmienili kostkę.Hycki pisze:jakis Ty strasznyFingor pisze:Hycki, wyloguj się
![Obrazek](http://www.sfd.pl/buziaki/7.gif)
Znaczy jak będę większy to mogę Cię wałować i jeszcze mnie pochwalisz?Chwaliłbym jakbym był mniejszy od niego, ale to był jakis mały leszcz ;] wiec mogłem go troche postraszyc
A mniejsi czy więksi byli?i jak sytuacja tego wymaga troche przyszpanowac tekstem ewentualnie przylutowac w skrajnych przypadkach (mi sie 2 razy zdarzyło Razz )
Chyba że są więksi, albo mają większy skład.własnie o tym mówie, dla mnie tez nie, ale jak ktos wałuje to niech liczy sie z tym ze mu nie popuszcze
A w ogóle to napinanie się do poziomu ``chodź przed sklep`` jest trochę chore. Nie mówię już o tym że jak pod tym sklepem dostaniesz po ryju to co dalej? Zgadzasz się na wałek?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kurde, ja nie nadążam za tym ynternetem. "Wyloguj się" jest już za groźbę brane.Hycki pisze:jakis Ty strasznyFingor pisze:Hycki, wyloguj się
A tak swoją drogą - współczuję podejścia do młotka. Jak z kimś przegrasz, to też chcesz się z nim bić (oczywiście, o ile jest mniejszy
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
j/w i j/w ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
a szczególnie![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Generalnie - żenada.
a szczególnie
Gnatozuj pisze:Nie mówię już o tym że jak pod tym sklepem dostaniesz po ryju to co dalej? Zgadzasz się na wałek?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Generalnie - żenada.
Hycki a zdradzisz może z jakiego miasta jesteś?
Bankowo z Warszawy !!!1
typowa warszawka ;P to na pewno Żoliborz.
A ostatnie kilkanaście postów w tym temacie wybitnie mnie rozbawiło ;P Megazwała
BUAHAHahahahahhahahahaahhahahahahahah
typowa warszawka ;P to na pewno Żoliborz.
A ostatnie kilkanaście postów w tym temacie wybitnie mnie rozbawiło ;P Megazwała
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
Widukind z Korwei, Kronika Saska