Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
A ja zapowiadam, że o ile się ta żenująca rozmowa zaraz nie skończy to po dresiarsku zamknę Niezwykłych na 24 godziny.
A swoją drogą, to jak ktoś ma coś do administracji to tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/index.php?f=12
jest cały dział forum odpowiedzialny za kontakty z administracją i tam, albo na privie takie rzeczy proszę załatwiać na przyszłość, zamiast włazić na Niezwykłych i rzucać tekstami, że wszyscy battle'owcy są chujowi bo nie od tego jest największe forum o WFB w Polsce, tak jak forum bierek nie jest od tego, żeby wrzucać na bierki, a katolik.pl nie jest od tego, żeby wrzucać pedofilom.
A swoją drogą, to jak ktoś ma coś do administracji to tutaj:
jest cały dział forum odpowiedzialny za kontakty z administracją i tam, albo na privie takie rzeczy proszę załatwiać na przyszłość, zamiast włazić na Niezwykłych i rzucać tekstami, że wszyscy battle'owcy są chujowi bo nie od tego jest największe forum o WFB w Polsce, tak jak forum bierek nie jest od tego, żeby wrzucać na bierki, a katolik.pl nie jest od tego, żeby wrzucać pedofilom.
A licky boom boom down!!!
Zrobisz front dabyl bajsepsa i pozamiataszManfred pisze:bez jajed o co się rozchodzi
acha ja nic nie zrobiłem ale chciałbym zobaczyć jak bijesz mnie na jakimś turnieju
EDIT: Macie tu dobrą nutkę i wyluzujcie
http://www.youtube.com/watch?v=NkoGak_q ... re=related
Ostatnio zmieniony 31 lip 2008, o 20:43 przez TomCio, łącznie zmieniany 1 raz.
Żeby nie było, że żartuję, każdy post kontynuujący flame od tego momentu będzie skutkował zamknięciem tematu.
A licky boom boom down!!!
Zacząłem wysyłać posta jak jeszcze twojego nie było.b_sk pisze:Żeby nie było, że żartuję, każdy post kontynuujący flame od tego momentu będzie skutkował zamknięciem tematu.
Dziękuję... na ten link czekałem!A swoją drogą, to jak ktoś ma coś do administracji to tutaj:
Mam krasie na prawie 3000 i VC na 2500... uczę się od najlepszych...I twierdzę, że nie dużo się różnisz od części battlowców, których nazwałeś bandą "drechów" .
Ktoś coś mówił o biciu? Przecież to groźby karalneacha ja nic nie zrobiłem ale chciałbym zobaczyć jak bijesz mnie na jakimś turnieju
EDIT: Teraz widzę ostrzeżenie na zielono... paniatno szefie
@b_sk
Tomash ustanowił nowy rekord w mario, więc jest to poważne wyzwanie dla Ciebie.
http://www.youtube.com/watch?v=4syKIFvQcRk&eurl
Tomash ustanowił nowy rekord w mario, więc jest to poważne wyzwanie dla Ciebie.
http://www.youtube.com/watch?v=4syKIFvQcRk&eurl
Ushabti pisze:Oficjalne stanowisko administracji jest takie, że post zostaje wycięty za wulgarność, zapiekliwość i konfliktowość, a autor dostaje bardzo poważne ostrzeżenie. Na tyle poważne, że teraz może co najwyżej napisać "przepraszam", bo cokolwiek mocniejszego poskutkuje od ręki banem.
-- Tomash
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- DrętWy 40%
- Wałkarz
Jeżeli to o mnie chodzi to przepraszam, ale ja tylko dałem jednego "winka"...
To ja poproszę dwa... na wynos jeśli można.Oficjalne stanowisko administracji jest takie, że post zostaje wycięty za wulgarność, zapiekliwość i konfliktowość, a autor dostaje bardzo poważne ostrzeżenie. Na tyle poważne, że teraz może co najwyżej napisać "przepraszam", bo cokolwiek mocniejszego poskutkuje od ręki banem.
Wiem co zrobiłem i ponoszę za to pełną odpowiedzialność, nie przywykłem do jej unikania.
Chciałem się tylko dowiedzieć, czy wobec reszty także podjęte zostaną jakiekolwiek kroki. Teraz już wiem że NIE, ale na szczęście nikt z obserwujących sytuację nie miał co do tego wątpliwości
Kiedyś było jakieś powiedzenie o panach i kramach, ale nie pamiętam dokładnie jak to szło...
Ten post też możesz wyciąć, żeby nie raził Cię w oczy
Ushabti, jeśli sama zainteresowana poczuła się urażona (AFAIK nie), to oczywiście zostaną. Problem polega na tym, że w "Niezwykłych" jesteś "the new kid" i nie bardzo kumasz klimat tego tematu oraz prowadzonych w nim rozmów. Objaśnię Ci więc: "Niezwykli" to takie "Płoty i Młoty Płotów i Młotów".
Z powodu tegoż samego klimatu skończyło się wycięciem i ostrzeżeniem, a nie od ręki banem za post podpadający pod kilka na raz paragrafów i punktów regulaminu forum.
Z powodu tegoż samego klimatu skończyło się wycięciem i ostrzeżeniem, a nie od ręki banem za post podpadający pod kilka na raz paragrafów i punktów regulaminu forum.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Myślę że jednak się mylisz co do tego, że Ushabti "nie bardzo kuma klimat tego tematu". Także nie posty tutaj go zdenerwowały, a co innego.Tomash pisze:Ushabti, jeśli sama zainteresowana poczuła się urażona (AFAIK nie), to oczywiście zostaną. Problem polega na tym, że w "Niezwykłych" jesteś "the new kid" i nie bardzo kumasz klimat tego tematu oraz prowadzonych w nim rozmów. Objaśnię Ci więc: "Niezwykli" to takie "Płoty i Młoty Płotów i Młotów".
No ale... proszę, zostawmy to. Już trochę poniewczasie by to była dyskusja, a po co...
Jeszcze mogę, więc: KONIEC
Jeszcze 9 stron! Jadymy!
(bierze gwizdek i białe rękawiczki) Jazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Dzisiaj zamówiłem nowe wiosło, teraz trza przelać $ i czekać
Biegniemy, biegniemy....
Biegniemy, biegniemy....
a ja mam pytanie i proszę o odpowiedź zamawiam coś z GW i chce zapłacić przelewem i 1 rzecz phone number jak mam wpisać ten ****** numer telefonu, w jakim formacie sprawdziłem chyba szambernascie kombinacji
i drugie w name on account mam wpisać jak rozumiem dane właściciela konta z którego idzie przelew? (chce się upewnić)
i drugie w name on account mam wpisać jak rozumiem dane właściciela konta z którego idzie przelew? (chce się upewnić)