Galeria Sławola [19.07.21 - The Tainted]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
jeszcze mnie tu nie bylo heh
Fajny model i super malowanko fajniuchno wyszla ci glowa wampirka i zbroja tez mi sie podoba ale mam male zastrzezenia do brazowych elementow mogly by byc ciut bardziej powyciagane ale to tylko moje zdanie wiem ze efekt jaki uzyskales byl zamierzony plaszcz tez troche odbiega od calosci modelu ale ogolnie to klasa
Fajny model i super malowanko fajniuchno wyszla ci glowa wampirka i zbroja tez mi sie podoba ale mam male zastrzezenia do brazowych elementow mogly by byc ciut bardziej powyciagane ale to tylko moje zdanie wiem ze efekt jaki uzyskales byl zamierzony plaszcz tez troche odbiega od calosci modelu ale ogolnie to klasa
- Chaoschild
- Chuck Norris
Panowie jak najbardziej rozumiem, sorka za jakiekolwiek nieporozumienia. Kultura przede wszystkim
Slawol i Fingor bez urazu.
pzdr
Slawol i Fingor bez urazu.
pzdr
Chaos Black + Boltgun Metal, potem kolejno washe: Tin Bitz, Chaos Black, potem wyciąganie do stali, krwędziowanie i - w razie czego - poprawki delikatnymi washami.Paweles pisze:Jak robiłeś metaliki?
Natomiast skrzydlaty hełm czempiona był robiony trochę inaczej: po całej zabawie ze "zwykłym malowaniem", doszły jeszcze glaze'y z fioletu i mieszanki Tin Bitz + Liche Purple, a potem mieszanka Boltgun Metal + Liche Purple, no i wyciąganie.
Powiem tak - tak jak wampir ze skrzydełkiem jakoś niespecjalnie przykuł moją uwagę, to w przypadku tych gg było zupełnie na odwrót. Naprawdę wspaniale prezentujący się oddział, ładnie doberane i dopasowane kolory. Sądzę, że klient oczekując 'realistycznego' malowania będzie zadowolony.
Uerph.
Klient jest zadowolony bo właśnie zobaczył dobre fotki.Szczurza Jucha pisze:Powiem tak - tak jak wampir ze skrzydełkiem jakoś niespecjalnie przykuł moją uwagę, to w przypadku tych gg było zupełnie na odwrót. Naprawdę wspaniale prezentujący się oddział, ładnie doberane i dopasowane kolory. Sądzę, że klient oczekując 'realistycznego' malowania będzie zadowolony.
Szczerze jakoś na początku nie podchodzili mi bo wszystko się świeciło ale teraz jestem baardzo zadowolony
Sławol świetna robota dzięki
MORTAL COMBAT !!!!!!! Super logo
Wiem, że trochę temat obrósł kurzem, ale mnie tu długo nie było to skomentuję
Figurki bardzo mi się podobają. Klimat świetnie zachowany i za to duży szacunek. Dużo metali, zimne kolorki, śnieg.... MIODZIO
Technicznie troszeczkę im brakuje (dalej porównuję do Twoego szamana i chyba tak zostanie ) ale to w końcu oddział to można wybaczyć.
Czekam na całość
Wiem, że trochę temat obrósł kurzem, ale mnie tu długo nie było to skomentuję
Figurki bardzo mi się podobają. Klimat świetnie zachowany i za to duży szacunek. Dużo metali, zimne kolorki, śnieg.... MIODZIO
Technicznie troszeczkę im brakuje (dalej porównuję do Twoego szamana i chyba tak zostanie ) ale to w końcu oddział to można wybaczyć.
Czekam na całość
bardzo fajne modele ale...
jak dla mnie troche za monotonnie... ja wiem ze to prawie klony ale faktycznie oni sa identyczni. nawet jak na szkielety to brakuje im czegos takiego...
no takich pierdow brak... np jeden moglby miec snieg na pancerzu, znaczy sie wygrzebal sie albo na niego spadl...
inny troche krwi gdzies, jakis miecz czy topor wbity w siebie lub tarcze...
technicznie oczywiscie bez zarzutu ale... monotonia...
jak dla mnie troche za monotonnie... ja wiem ze to prawie klony ale faktycznie oni sa identyczni. nawet jak na szkielety to brakuje im czegos takiego...
no takich pierdow brak... np jeden moglby miec snieg na pancerzu, znaczy sie wygrzebal sie albo na niego spadl...
inny troche krwi gdzies, jakis miecz czy topor wbity w siebie lub tarcze...
technicznie oczywiscie bez zarzutu ale... monotonia...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Hohoooo, Ryu mnie odwiedził! Dzieńdoberek Gdzie byłeś, jak Cię nie było?
Pewnie, logo MK to jeden z najlepszych projektów, jakie w ogóle widziałem. Ten kamienny smok jest fantastyczny, od zawsze mi się podoba. Bo ja uwielbiam smoki A ulubieni herosi to: Scorpion, Sub-Zero i Rayden, Reptile ujdzie w tłoku
A możesz sobie porównywać, muszę coś nowego zmalować, żebyś miał dylemat albo jakieś starocie przypomnieć Tak zostanę tylko malarzem jednej udanej figurki...
@bigpasiak - nie przesadzaj, technicznie można im co nieco zarzucić, aż tak cudownie nie jest, tym niemniej dzięki za miłe słowa A że są monotonni to owszem, coś tam próbowałem z nimi robić, ale kości trzeszczały, więc za wiele nie mogłem zdziałać. Głowy są poobracane, korpusy gdzieniegdzie... W sumie z tą bronią ciężko by było ich ustawić, by sobie nie przeszkadzali, tak jest dobrze i w sumie tak musi być Poza tym tutaj nie ma w ogóle tarcz, będą w kolejnym klocu 25-ciu... Tu jest tylko great weapon
Pewnie, logo MK to jeden z najlepszych projektów, jakie w ogóle widziałem. Ten kamienny smok jest fantastyczny, od zawsze mi się podoba. Bo ja uwielbiam smoki A ulubieni herosi to: Scorpion, Sub-Zero i Rayden, Reptile ujdzie w tłoku
A możesz sobie porównywać, muszę coś nowego zmalować, żebyś miał dylemat albo jakieś starocie przypomnieć Tak zostanę tylko malarzem jednej udanej figurki...
@bigpasiak - nie przesadzaj, technicznie można im co nieco zarzucić, aż tak cudownie nie jest, tym niemniej dzięki za miłe słowa A że są monotonni to owszem, coś tam próbowałem z nimi robić, ale kości trzeszczały, więc za wiele nie mogłem zdziałać. Głowy są poobracane, korpusy gdzieniegdzie... W sumie z tą bronią ciężko by było ich ustawić, by sobie nie przeszkadzali, tak jest dobrze i w sumie tak musi być Poza tym tutaj nie ma w ogóle tarcz, będą w kolejnym klocu 25-ciu... Tu jest tylko great weapon
e?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned