Reprezentacja Polski na ETC
jest drugie miejsce...
edit: i kolejny blad wpisujacego wyniki - angole dostali za zwyciestwo 3 pkt chyba cos mu sie z 40k popierdzielilo
no to czekamy teraz na relacje... najbardziej mnie ciekawi przebieg meczu z niemcami, co tez sie tam spieprzylo w dostawianiu
edit: i kolejny blad wpisujacego wyniki - angole dostali za zwyciestwo 3 pkt chyba cos mu sie z 40k popierdzielilo
no to czekamy teraz na relacje... najbardziej mnie ciekawi przebieg meczu z niemcami, co tez sie tam spieprzylo w dostawianiu
Ostatnio zmieniony 10 sie 2008, o 21:19 przez Gobos, łącznie zmieniany 1 raz.
szkoda troche norwegow, zasluzyli na pudlo - urwali punkty dwom najlepszym druzynom... i nie przegrali zadnego meczu
a wyniki wlochow i dunczykow to jakis zmierzch bogow
a wyniki wlochow i dunczykow to jakis zmierzch bogow
Ostatnio zmieniony 10 sie 2008, o 21:25 przez Gobos, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
Imo podium moim zdaniem sensacyjne. Co do Niemców - widać, że ostro trenowali i są tego efekty, a nasza reprezentacja jeszcze w czerwcu się dopiero składała, nie mówiąc już o treningu - chyba trzeba coś z tym systemem doboru zmienić.
Za to chłopaki od 40ki pocisnęli równo - nie mieli sobie równych na tym turnieju.
Za to chłopaki od 40ki pocisnęli równo - nie mieli sobie równych na tym turnieju.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Dlaczego sensacyjne, Niemcy nigdy jakoś wyraźnie nie odstawali od czołówki.Scimitar pisze:Imo podium moim zdaniem sensacyjne.
Natomiast Francuzi może nie osiągali jakiś pokaźnych wyników, ale na pewno nie byli free fragami do bicia.
Sensacja to by była, gdyby Węgry wskoczyły do top 3.
No cóż...blisko było ale w przyszłym roku do jak rozumiem zwycięzca robi ETC wiec do niemczech bliżej;)
Brawo team poland !!!
Za rok ma byc 1-sze miejsce !
Za rok ma byc 1-sze miejsce !
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
tonie jest prawda. etc robi kto chce jezeli ma blogoslawienstwo kapitanow wfb +40kRzymek pisze:No cóż...blisko było ale w przyszłym roku do jak rozumiem zwycięzca robi ETC wiec do niemczech bliżej;)
- 4 karabiny
- Beast from the East
Zajebiście Brawa dla chłopaków.
Ok czyli ktoś zgłasza kandydature i potem czeka na approval?Furion pisze:tonie jest prawda. etc robi kto chce jezeli ma blogoslawienstwo kapitanow wfb +40kRzymek pisze:No cóż...blisko było ale w przyszłym roku do jak rozumiem zwycięzca robi ETC wiec do niemczech bliżej;)
Dali radę chłopaki, kudosy
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Aye, dali rade i brawa oraz chwala im za to...!
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Tak.Rzymek pisze: Ok czyli ktoś zgłasza kandydature i potem czeka na approval?
Ja uwazam, ze w tym roku ETC bedzie w Polsce; Wlosi dali IMHO dupy ze strony organizacyjnej, aGorzow to sprawdzona miejscowa. Watpie zeby ludzie chcieli znowu zaryzykowac i dac jakiemus nowemu osrodkowi prawo do organizacji Etc
Gratulacje dla całej drużyny, oby za rok było jeszcze lepiej.
Jest super. W klasyfikacji generalnej, z ostatnich 3 euro Polska i tak jest najwyżej. Jedno mistrzostwo i dwa drugie miejsca - ciągle jesteśmy w czołówce, bez żadnych wahań formy czy słabszych występów. Jest super
Do tego dołożyć srebro i złoto w 40K i można przyjąć, że w chłopki to gramy najlepiej w Europie.
Do tego dołożyć srebro i złoto w 40K i można przyjąć, że w chłopki to gramy najlepiej w Europie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
To dlatego, ze mamy najlepszą Lige, nad którą pracowało / pracuje dużo ludzi.
Najbardziej cieszy to, że mamy dłuuugą lawkę rezerwowych, bo znalazło by się kilku chłopaków którzy zawalczyli by pewnie z podobnym - swietnym skutkiem (jak np.. mój szacowny przedmówca, żeby długo nie szukać ).
Battla i WH40K mogą sie od nas uczyć!
Najbardziej cieszy to, że mamy dłuuugą lawkę rezerwowych, bo znalazło by się kilku chłopaków którzy zawalczyli by pewnie z podobnym - swietnym skutkiem (jak np.. mój szacowny przedmówca, żeby długo nie szukać ).
Battla i WH40K mogą sie od nas uczyć!