4 wampiry sa jak 4 karabiny!
- 4 karabiny
- Beast from the East
A czemu niePijak pisze:A będzie jakiś wstęp do powtórki??;P
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie ma problemu. Myślę, że Jerzyna będzie autem to Cię odbierze. Ja siedzę na działce non stop. Więc wpadajcie kiedy wam pasuje.Nehan pisze:właśnie, można zajechać w piątek i odbierze mnie ktoś z dworca?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Oki. Wpadać możecie od środy wieczorem. Teraz jestem na wsi u matki, ale od środy na ranczo. W czwartek planuje przewieść blaty. Ktoś chętny do pomocy ? Napieramy przez cały czas 2250 bez scenariuszy. Przypominam o karimatach i śpiworach bo jak będzie więcej osób nie styknie pościeli i łóżek. Pozdro i zapraszam. Jakby co fon do mnie lub Jerzyny.
- 4 karabiny
- Beast from the East
3, 4 kup. na blat i Jerzyn jedzie po Ciebie do Białej :):)M.40 pisze:Ja zrobię wszystko żeby się pojawić No może prawie wszystko...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Znaczy się technicznie rzecz biorąc to w piątek 15-17 w niedzielę byłyby te turnieje a więdzyczasie po-pijawa tak?
- 4 karabiny
- Beast from the East
Technicznie rzec biorąc będzie non stop granie i picie jak sądzę. W końcu są wakacje:) Ja mam plan przed łikendem ogarnąć armię(bo nie dotykałem jej ze dwa lata i wymaga serwisu). Budda to samo, a Dudi zdeklarował się że pomoże. Wpadaj Murmi i nie bój się mojej siostry jest w Bułgarii więc cię nie nawiedzi:)Murmandamus pisze:Znaczy się technicznie rzecz biorąc to w piątek 15-17 w niedzielę byłyby te turnieje a więdzyczasie po-pijawa tak?
bedzie ostro! zglaszajcie sie tutaj na forum, zebysmy mieli jakis oglad tego ile osob bedzie
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Wstępnie ja. Nie mam jeszcze pewnosci absolutnej czy będę. Na ile pkt należy przygotowac armię?
2250 limited
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Wstępnie i ja
Kogo obchodzą punkty?
Poza tym czy 2250 to nie za duży format aby? Myślałem, że 3x0,7, tudzież 2x1,5, ewentualnie plus parówka, wystarczy.
Kogo obchodzą punkty?
Poza tym czy 2250 to nie za duży format aby? Myślałem, że 3x0,7, tudzież 2x1,5, ewentualnie plus parówka, wystarczy.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl