Empire Capitan Skonczony
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Empire Capitan Skonczony
Ostatnio zmieniony 22 sie 2008, o 13:15 przez tedzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Przydałby sie jakiś wash zbroi
po 1 to nie są linie formy, sam nie wiem co, ale nalozylem na to troche farby to nie było juz widac tego
Urban to nie farba, sam nie wiem co ale chyba klej, maluje rozwodnioną farbą ;]
Mysle ze do konca tygodnia skoncze kolesia, wash na zbroji bedzie tylko ze musiałem jeszcze domalowac kilka elementów, zobaczycie niedługo go skonczonego bo nawet przyjemnie mi sie go maluje
Tylko boje sie ze nie wyjdzie mi twarz :/
Urban to nie farba, sam nie wiem co ale chyba klej, maluje rozwodnioną farbą ;]
Mysle ze do konca tygodnia skoncze kolesia, wash na zbroji bedzie tylko ze musiałem jeszcze domalowac kilka elementów, zobaczycie niedługo go skonczonego bo nawet przyjemnie mi sie go maluje
Tylko boje sie ze nie wyjdzie mi twarz :/
Ostatnio zmieniony 19 sie 2008, o 19:51 przez tedzio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Hammerite na metal, i już !!!
Spodnie z tyłu nieźle wyglądają ale z przodu są posrebrzane (to świadczy o wysokiej pozycji społecznej ). prawa ręka jest do wymiany. Jak ty mogłeś coś takiego mu zrobić. Ochraniacz na przyrodzenie to najważniejsza rzecz
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
Nie, moedl zostal przeze mnie skonwertowany czy jak to nazwac
Ręka z hełmem jest od kinghtów.
Natomiast ręka z mieczem jest od 6 ed swordsmanów, postaram sie z tym cos zrobic, bo rzeczywiscie źle sie prezentuje, a wczensiej jakos tego nie zobaczyłem.
Ręka z hełmem jest od kinghtów.
Natomiast ręka z mieczem jest od 6 ed swordsmanów, postaram sie z tym cos zrobic, bo rzeczywiscie źle sie prezentuje, a wczensiej jakos tego nie zobaczyłem.
Ja myślę, że spokojnie można wykorzystać rękę od czempiona knightów - nawet w gsie nie trzeba sie chyba babrać by je dopasować
Berik ze słowackiego forum, o nowych planach wydawniczych GW pisze:10 plastovych idiotov za 25 libier, to nie je to krasa?