Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kolejna po Britney próba trafienia w gust pedofilców i pryszczatych piętnastolatków?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Sorry, nie obejrzałem do końca i nie zrozumiałem parodii 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Kedziorson
- Masakrator
zajebiozka ten markecik:D:D ciekawe promocje
W takich wypadkach prosze o screeny, bo nie kazdy ma konto na nk

nie zakladaj. Powód masz podany. Ciesz się, że nie możesz wejść.Raptaparat pisze:W takich wypadkach prosze o screeny, bo nie kazdy ma konto na nk
http://big.photos.nasza-klasa.pl/155094 ... a5883.jpeg Dla tych co nie mają konta, cierpcie razem z nami 

ożesz 

chętnie bym wziąl ale odpada, jestem gentelmenem i nie zrobie tego z powodu innej osobyPiotrekN pisze:W sam raz dla Ciebie, miałbyś za co złapać
ale Ty
weż sobie, bo ja mam za co zlapać u siebie, a Ty nie masz

yyy, nikt Ci nie kazuje wierzyć, z resztą malo mnie obchodzi w kogo i co Ty wierzysz.PiotrekN pisze:Mów tak sobie, i tak nikt w to nie wierzy ^^

takze bierz póki okazja, bo jak sie nie ma za co nawet u siebie lapać, to trzeba gdzie indziej...