HA, SDC
Pendant of Khaeleth [35]
Deathpiercer [25]
Enchanted Shield [15]
Black Dragon [320]
Master 185
BSB, SDC, Shield
Armour of Eternal Servitude [35]
Sword of Might [15]
Cold One
Sorceress 150
2 x Dispel Scroll
5 Dark Rider 85
5 Dark Rider 110
Rptr Crossbow
5 Dark Rider 110
Rptr Crossbow
5 Harpies 55
5 Harpies 55
5 Harpies 55
5 CoK 190
FCG, Null Talisman
6 CoK 227
FCG, Ring of Hotek
6 Shades 102
2nd weapon
1 War Hydra 175
2 x RBT 200
Total: 2246
Grałem z tą rozpiska na turnieju. Z demonami na Blodziu ugrałem remis. Krasie mnie rozjechały zanim dojechałem potem już był pluton egzekucyjny 2 x balisty 2 x organki 2 x katapulty, skauci i kuszole + kowadło i klocek długobrodych i zwyklaków (momentem kulminacyjnym był pech w kostkach atak smoka na katapultę nie zabija załogi O_O po czym miał overrunować w kowadło i wylecieć za stół. Tymczasem popychaczka z kowadła na długobrodych i bye bye generale, potem już miałem w pupie wynik i robiłem total hardcore kamikadze atak xD 2:18 ). Z lizakami 5:15 co chwile uciekała masa skinków, Slanowi wbiłem 6 ran. Hotek doskonale ochraniał przed magią. Powiem tak, bardziej upierdliwej armi nie ma O_o szarża, ucieczka tysiące plujek xD.
Ogólnie rozpiska moim zdaniem ma duży potencjał co pokazało starcie z demonami jednak z racji, że grałem na smoku pierwszy raz w życiu następne walki i brak doświadczenia w grze tym bydlakiem zepsuły cała wizję zniszczenia wroga :>. PS. Ten lord ustoi niemal wszystko :> co najwyżej CRem go przegonia, ale to taki "mały" szczegół
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)