Drużynowe Mistrzostwa Polski
- nightclower16
- Mudżahedin
tylko tym razem Chory bierze ochraniacze
I worki na buty :p
a nie na trupy
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
LUDZIE!!!
Kto jedzie z Wawy autem albo czymś i by chciał mnie zabrać? Oczywiście się dorzucam do kosztów i służę opowieściami różnorakimi nawet o bobrach. Chodzi o to by być w ZG w piątek na wieczór, jedzie ktoś tak? A może ktoś wie, że ktoś tak jedzie, dajcie mi znać bo z Lublina jest takie połączenie że chyba lepiej jechać przez Skandynawie... Tragedia ta miejscówka...
Kto jedzie z Wawy autem albo czymś i by chciał mnie zabrać? Oczywiście się dorzucam do kosztów i służę opowieściami różnorakimi nawet o bobrach. Chodzi o to by być w ZG w piątek na wieczór, jedzie ktoś tak? A może ktoś wie, że ktoś tak jedzie, dajcie mi znać bo z Lublina jest takie połączenie że chyba lepiej jechać przez Skandynawie... Tragedia ta miejscówka...
tlk kosztuje 3zl wiecej niz pospiech
tam kupujesz miejscowke za te 3zl
Spoko - poślijcie tylko odpowiednio nowe składy i rozpiski do Boginsa.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Jak już pisałem wcześniej rozpiski dla wszystkich graczy będą wydrukowane i opieczętowane przez nas. Jesteśmy tylko ludźmi (a właściwie jednym człowiekiem, bo większość obowiązków rozpiskowych spoczywa na Boginsie, za co należy mu się ogromny szacun ) i błędy mogą się zdarzyć, albo przeoczenia albo jakieś problemy z przysłanymi przez Was rozpiskami, itp.
Dlatego też mam prośbę do wszystkich graczy i kapitanów. Po rejestracji na turniej w sobotę rano, przejrzyjcie czy nie macie błędów w rozpiskach, czy gracie na pewno tym czym chcieliście. Ustawimy kilka dodatkowych komputerów, przy których będa siedzieć ludzie, którzy w razie czego przygotują Wam szybko nowe rozpiski i wydrukują. Także jak się jakiś błąd wkradnie, nie krzyczcie na sędziów tylko udajcie się do kompów to poprawimy wszystko.
Dlatego też mam prośbę do wszystkich graczy i kapitanów. Po rejestracji na turniej w sobotę rano, przejrzyjcie czy nie macie błędów w rozpiskach, czy gracie na pewno tym czym chcieliście. Ustawimy kilka dodatkowych komputerów, przy których będa siedzieć ludzie, którzy w razie czego przygotują Wam szybko nowe rozpiski i wydrukują. Także jak się jakiś błąd wkradnie, nie krzyczcie na sędziów tylko udajcie się do kompów to poprawimy wszystko.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
jak juz wczoraj pisalem zaszla u nas zmiana personalna, szczegoly poszly do boginsa, co do rozpiski postaramy sie nic nie zmieniac ale jesli wynikna jakies dalsze perturbacje to do jutra przesle ostateczna rozpiske, moze byc wtedy wklejona na forum czy cos, bez znaczenia