Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Bohater na Pegazie nie jest.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
ale jeśli zginie bohater na to np. smok juz hate traci.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
marker - znacznik na stole.Tularian pisze:Co to jest familiar po polsku?
A tak działa :
At the beginning of the Magic Phase you can mark a point within 6" of the Sorceress and more than 1" away from the enemy. The Sorceress can use this point for the purpose of determining LoS and Range for casting spells.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Familiar to zawsze był chowaniec. W angielskich podręcznikach do RPG czy grach na kompa jest familiar, w polkich wersjach tychże to stworzenie nazywane jest chowańcem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
właśnie nie ma unbreakable tylko stubborn, a pytac wcale nie chciałem o szarże tylko, czy jak zwije, to błogoslawieństwa nie działają?Stix pisze:Jak coś jest unbreakable to nie może robić flee. Wyprzedzam następne pytanie i mówię że obsługa kotła nie możę szarżować pomimo frenzy.